Radek Jonczy - Náboženská nesnášenlivost - Pro neslyšící

12. 4. 2016

Slovo kazatele Církve adventistů sedmého dne Radka Jonczyho k aktuálním problémům ve společnosti. Jak přistupovat k náboženství, když se něco takového stane?

V následujících týdnech, budeme upozorňovat na videa, která již nyní mohou sloužit sluchově postiženým. Titulky pro neslyšící prozatím nabízíme v našem Youtube archivu. Stačí si v pravém dolním rohu zapnout funkci "Titulky". Pokud máte tip na zajímavé video z našeho archivu, které by posloužilo neslyšícím, napište nám na info@hopetv.cz.

Věděli jste, že ve světě žije přibližně 250 miliónů neslyšících? Tedy těch, kteří jsou silně nedoslýchaví či zcela neslyšící. Kolik procent křesťanů byste mezi neslyšícími čekali? Dvacet procent? Čtyřicet procent? Na zeměkouli nalezneme jen pouhá dvě procenta neslyšících, kteří se otevřeně hlásí ke křesťanství. Proč tomu tak je? Nabízí současná církev dostatečné možnosti pro šíření víry mezi sluchově hendikepovanými?

V HopeTV dlouhodobě upravujeme svou tvorbu tak, aby alespoň některá videa mohla posloužit 76 400 neslyšících, kteří v současné době žijí v České republice. Videa obsahující titulky se stávají stále větší samozřejmostí v tvorbě naší internetové televize. Chceme totiž, aby naděje, kterou šíříme, mohla oslovit co největší spektrum našich diváků. Budeme moc rádi, pokud o naší práci dáte vědět těm, kterým by mohla posloužit.

Odebírejte nová videa jako první