Projekt rodina - Draci (10/16)

17. 8. 2016

Kdo všechno a jak moc negativně může zasahovat do rodiny? Někdy i dobře míněná rada může mít špatné následky. Existují lidé, kteří chtějí naše dobro za každé situace, nehledě na okolnosti.

Zdravé hranice pro člověka znamenají být za něco zodpovědný a umět si dané věci ošetřit. Jsem schopný vyslechnout názor, poděkovat za zájem, ale musím si sám přetřídit, co z toho vede ke spojení, co vede k bezpečí a co je dobrý, nicméně dračí úmysl.

Otevřeli jsme s naším hostem Mgr. Milenou MIkulkovou téma Draci s dobrými úmysly. Možná teď budeme více umět říkat ne v pravý čas. Chraňme naše vztahy a pozor na draky s dobrými úmysly.

Tyto otázky a mnoho dalších jsme si položili s Mgr. Milenou Mikulkovou, poradkyní v oblasti mezilidských vztahů a výchovy. Vznikl tak PROJEKT RODINA, který se snaží reagovat na to, co řada z nás prožívá. Šestnáct témat pokrývá oblast od zamilovanosti a chození až po rozvod a porozvodovou komunikaci. Nechceme radit, každá situace je jiná. Rádi si vyslechneme vaše příběhy a proto vám dáme možnost vyjádřit se k jednotlivým dílům. Když budete stát o komunikaci s odborníkem po internetu, i na to jsme připraveni a pomůžeme vám.


Rádi si vyslechneme vaše trápení, náměty nebo dotazy. Náš email je projektrodina@hopetv.cz. Více o „Projektu rodina“ naleznete na www.projektrodina.cz

Odebírejte nová videa jako první