Sladěni s Bohem - rozhovor s Lilianne Doukhanovou • Teologická konference 2015

Právě sledujete: Sladěni s Bohem - rozhovor s Lilianne Doukhanovou • Teologická konference 2015

667 zhlédnutí

Z pořadu: Hudba

S velkým zájmem se setkala konference Hudba v bohoslužbě, kterou uspořádal v Praze Teologický seminář církve adventistů.  Hlavním hostem konference, která proběhla 12. prosince,  byla Lilianne Doukhanová (Ph.D. v oboru muzikologie), která přednáší dějiny hudby a muzikologii na Andrews University, kde zároveň vede oddělení hudby.  Záznam teologické konference naleznete ZDE.

HopeTV přináší rozhovor  pastora Církve adventistů sedmého dne Michala Balcara s hlavním přednášející konference Lilianne Doukhanovou. Interview nabízí nejen část, kdy autorka představuje svou novou knihu "Sladěni s Bohem", ale také podnětné odpovědi na otázky týkající se daru hudby a jejím projevům v liturgii.
zobrazit více zobrazit méně

Martin Smith a Matt Redman roztančili Vsetín

Martin Smith a Matt Redman roztančili Vsetín

Slávek Klecandr - Žalmy

Slávek Klecandr - Žalmy

Ludovít Vladár - Skončí příběh

Ludovít Vladár - Skončí příběh

Další díly

Karin Kašparová - VYZNÁNÍ V DUR I MOLL

15894 zhlédnutí

Z pořadu: Hudba

V červnu 2012 vystoupila v českotěšínském sboru Církve adventistů sedmého dne studentka Janáčkovy konzervatoře v Ostravě Karin Kašparová.  Její houslový koncert byl doprovázen Mgr. Kristýnou Římanovou a svým vystoupením přispěl i folkový muzikant Pavel Katnor. V průběhu akce nazvané "VYZNÁNÍ V DUR I MOLL" posloužila slovem z Božího slova Lýdie Klodová.
zobrazit více

Můj příběh, má píseň – Jindřich Černohorský

13412 zhlédnutí

Z pořadu: Hudba

Druhé vydání české varianty pořadu „Můj příběh, má píseň“ je věnováno evangelistovi a muzikantovi, který svoji hudební kariéru věnoval jak sólové tvorbě, tak činnosti v uskupeních Gabriel nebo Grace. Hodinový rozhovor Martina Žaluda s Jindřichem Černohorským nabídl nejen zajímavé povídání, ale také pět živých písní, přibližujících Jindrovo hudební nasměrování.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první