Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

Právě sledujete: Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

271 zhlédnutí

Modlitební týden mládeže2014 nesl téma Boží království. Mezi řečníky vystoupili napříkladtehdejší vedoucí oddělení mládeže CASD Alen Chlebek, vedoucí oddělení mládeže Českého sdružení Václav Vondrášek nebo pastoři Tomáš Harastej a Jan Majer.

zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

HopeTV - Otče náš...

HopeTV - Otče náš...

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Další díly

Misie adventistů ve světě: Krása a rozmanitost

352 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Do Jihoasijské divize patří čtyři země: Indie, Nepál, Bhútán a Maledivy. V oblasti žije 1,3 miliardy obyvatel. Jen v Indii se mluví více než 22 hlavními jazyky a více než 700 dialekty. Oslovit tak velké spektrum kultur je obrovskou výzvou. Dnes je v této divizi na 4500 sborů a 1,5 milionů členů (což znamená 1 adventista na 860 obyvatel).

zobrazit více

Sázka o život Rosti Heczka

346 zhlédnutí

Když byly peníze, mohl se věnovat svým milovaným sportovním aktivitám. Když došly, hledal alternativy, jak se k nim dostat ... a vybral si zdánlivě tu nejmenší cestu odporu – sázení. Sázky na štěstí, sázky na nejistotu, sázky o život. Rosťa se dostal do pasti, ze které nedokázal sám ven a chybělo málo, aby přepadl přes okraj.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první