Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

Právě sledujete: Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

271 zhlédnutí

Modlitební týden mládeže2014 nesl téma Boží království. Mezi řečníky vystoupili napříkladtehdejší vedoucí oddělení mládeže CASD Alen Chlebek, vedoucí oddělení mládeže Českého sdružení Václav Vondrášek nebo pastoři Tomáš Harastej a Jan Majer.

zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

HopeTV - Otče náš...

HopeTV - Otče náš...

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Další díly

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

34570 zhlédnutí

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.
zobrazit více

Majstrštyk: Babylonská věž (26/26)

6970 zhlédnutí

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Babylonská věž" namaloval holandský malíř Lucas van Valckenborgh. Vypravuje příběh potomků Noeho, kteří žijí v Bábelu a snaží se ochránit před potopou tím, že postavili ohromnou věž. Chtěli utéct před smrtí svým vlastním úsilím. A Bůh se rozhodl zasáhnout!
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první