Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

Právě sledujete: Modlitební týden mládeže 2014 - Hampacher Roman

271 zhlédnutí

Modlitební týden mládeže2014 nesl téma Boží království. Mezi řečníky vystoupili napříkladtehdejší vedoucí oddělení mládeže CASD Alen Chlebek, vedoucí oddělení mládeže Českého sdružení Václav Vondrášek nebo pastoři Tomáš Harastej a Jan Majer.

zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (5/13) CZ

HopeTV - Otče náš...

HopeTV - Otče náš...

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Důkaz o Bohu: Trest (8/26)

Další díly

Majstrovské dielo: Obraz Boha (1/6)

1976 zhlédnutí

Majstrovské dielo je dokumentárna séria austrálskej televízie HopeChannel, ktorá skúma niektoré z najslávnejších a najzaujímavejších umeleckých diel. V období, keď mnohí ľudia nevedeli čítať a písať, bolo umenie jediným prostriedkom pre pochopenie Boha.
Ako si predstavujete Boha? Ako zobraziť to, že je dobrý? V dejinách mu dalo svoju podobu už mnoho umelcov. Často ho vyobrazili ako prísneho, ustaraného alebo tajomného starčeka. Nie ako niekoho, s kým by ste túžili žiť večne. Aký je váš obraz Boha? Viete, ako veľmi vás miluje?

zobrazit více

Re-form-ace: Stačí milost? (3/8)

287 zhlédnutí

Rok 2017 je připomínkou, že uplynulo 500 let od začátku evropské reformace, kdy Martin Luther v Německu zveřejnil svých 95 tezí.
Druhým Lutherovým pilířem pro spasení je sola gratia, tedy pouze milostí. Jak tomu rozumět? A co k tomu říká první teolog milosti – Augustin?
Rozhovor v kostele Martina ve zdi vedli webpastor Jindřich Černohorský a kazatel a pedagog Michal Balcar.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první