Studentská bohoslužba - INRI road Praha - Jiří Beneš- 28. dubna 2016

Právě sledujete: Studentská bohoslužba - INRI road Praha - Jiří Beneš- 28. dubna 2016

652 zhlédnutí

Můžete navštívit naše stránky: http://www.hopetv.cz 28. dubna 2016 se ve Společenském centru „Londýnská 30″ konala další z řady studentských bohoslužeb, kterou opět organizovali studenti z prážské INRI road. Hlavním hostem večerního setkání byl docent Husitské teologické fakulty Jiří Beneš. Jsme jako křesťané odpovědni? Klade na nás Hospodin konkrétní požadavky? INRI road je křesťanská studentská organizace, kterou založila Církev adventistů sedmého dne. Posláním INRI road je nabízet věřícím i nevěřícím studentům prostor pro sdílení vztahů a své víry. INRI road se momentálně nachází v sedmi univerzitních městech v České a Slovenské republiky.Více na http://www.inriroad.org Můžete nás sledovat na Facebooku: http://www.facebook.com/HopeTV Odebírat naši tvorbu můžete zde: http://goo.gl/GFLxYj Jsme součástí Církve adventistů sedmého dne: http://www.casd.cz zobrazit více zobrazit méně

Vzpomínky politicky perzekuovaných členů CASD (1.) - Vladimír Adame

Vzpomínky politicky perzekuovaných členů CASD (1.) - Vladimír Adame

Impulzy Jindry Černohorského - ZVON

Impulzy Jindry Černohorského - ZVON

Projekt rodina - Opustit hnízdo (4/16)

Projekt rodina - Opustit hnízdo (4/16)

Další díly

Kořeny víry: Je reformace u konce? (48/48)

14155 zhlédnutí

S titulky

Reformace nebyla ojedinělou událostí či pevným datem, ale spíše rozvinutím myšlenek a věroučných bodů, které když už se jednou dostaly do oběhu, nešlo zastavit. Kdo byly klíčové postavy a co skrývá budoucnost?

Seriál Kořeny víry se vrací k duchovnímu dědictví reformace a zkoumá vazby mezi současností, minulostí a budoucností. Seznamuje diváky s klíčovými osobnostmi a událostmi procesu reformace v celé Evropě. Všech 48 dílů tohoto zahraničního seriálu je opatřeno českými titulky - nezapomeňte si je zapnout v přehrávači YouTube.

Více informací naleznete zde:
www.lineagejourney.com
zobrazit více

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 2019 • závěrečné slovo Mikuláše Pavlíka

1048 zhlédnutí

V sobotu 8. června 2019 se uskutečnila slavnostní konferenční bohoslužba pro tři sdružení Česko-Slovenské unie Církve adventistů sedmého dne. V závěru celého dne vystoupil i předseda Česko-Slovenské unie CASD Mikuláš Pavlík se závěrečným slovem pro církev.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první