Důkaz o Bohu - upoutávka CZ

Právě sledujete: Důkaz o Bohu - upoutávka CZ

3985 zhlédnutí

Upoutávka na nový 26-ti dílný seriál Důkaz o Bohu z produkce HopeTV.cz, v němž vystupuje jako řečník původem rumunský motorkář a kulturista Kornelius Novak.

zobrazit více zobrazit méně

Projekt rodina: Servisní knížka (15/16)

Projekt rodina: Servisní knížka (15/16)

Max Kašparů: Muž jako učitel svého druhu (4/5)

Max Kašparů: Muž jako učitel svého druhu (4/5)

Max Kašparů: Muž jako strážce záměny prostředku a cíle (3/5)

Max Kašparů: Muž jako strážce záměny prostředku a cíle (3/5)

Další díly

Misie adventistů ve světě: Krása a rozmanitost

352 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Do Jihoasijské divize patří čtyři země: Indie, Nepál, Bhútán a Maledivy. V oblasti žije 1,3 miliardy obyvatel. Jen v Indii se mluví více než 22 hlavními jazyky a více než 700 dialekty. Oslovit tak velké spektrum kultur je obrovskou výzvou. Dnes je v této divizi na 4500 sborů a 1,5 milionů členů (což znamená 1 adventista na 860 obyvatel).

zobrazit více

Sázka o život Rosti Heczka

346 zhlédnutí

Když byly peníze, mohl se věnovat svým milovaným sportovním aktivitám. Když došly, hledal alternativy, jak se k nim dostat ... a vybral si zdánlivě tu nejmenší cestu odporu – sázení. Sázky na štěstí, sázky na nejistotu, sázky o život. Rosťa se dostal do pasti, ze které nedokázal sám ven a chybělo málo, aby přepadl přes okraj.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první