Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

4020 zhlédnutí

Mohlo by se snad zdát, že když můžeme počítat s Boží milostí, je nám dovoleno absolutně všechno, protože Bůh přece odpustí každý hřích. Ano, to je sice pravda, ale abychom dosáhli milosti, musíme velmi dobře pochopit podstatu toho, co jsme udělali špatně.
Šestý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Boží milost".
Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz
Nebo na Facebooku:
https://www.facebook.com/korneliusnovak
zobrazit více zobrazit méně

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Důkaz o Bohu: Nebe (5/26)

Na všechny strany

Na všechny strany

Další díly

Otevřený kruh Jany Hrdinové

277 zhlédnutí

Jana je žena, která ráda cestuje, tancuje, která pracuje v marketingu a v neziskových organizacích. Jako většina mladých lidí hledala pro svůj život duchovní naplnění, zkusila v této oblasti leccos, ale vždy po čase zjistila, že zvolená cesta nikam nevede. Až setkání s kamarádkou v Kanadě pro ní znamenalo průlom v jejím hledání a otevření nových dimenzí...

zobrazit více

Identita: Velký spor (9/12)

1595 zhlédnutí

O co jde ve vesmíru? A proč jsme jako lidstvo tady? Má to nějaký vyšší smysl? Je vzrušující dozvídat se z Bible odpovědi na tyto otázky. Ten největší vesmírný spor je mezi Bohem a ďáblem. Spor o co? O koho? Redaktor Martin Pavlík hledá odpovědi s teologem Tomášem Harastejem.
Pořad Identita vznikl jako reakce na mnohé otázky členů Církve adventistů sedmého dne, otázky týkající se základů naší víry. V dnešní době, kdy je vše zpochybňováno, se lidé ptají, zda má ještě smysl věřit tomu, čemu věřili naši předchůdci, a zda je naše víra založená na Bibli. Identita se pokouší na některé tyto otázky odpovědět.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první