Na ceste 5: Signály

Právě sledujete: Na ceste 5: Signály

164 zhlédnutí

Nový slovenský seriál Na ceste, který pro vás připravila televize HopeTV, přináší historický přehled o misijních cestách Církve adventistů sedmého dne. Pátý díl "Signály" probere rychlokurzem církevní dějiny počátku 20. století, kdy se misionáři rozjeli do všech koutů světa, aby každý světadíl mohl začít budovat své sbory a zdárně růst.

zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Důkaz o Bohu: Zachránit život (7/26)

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Důkaz o Bohu: Boží milost (6/26)

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (4/13) CZ

Další díly

Kořeny víry: Martin Luther - spravedlivý bude žít z víry (19/48)

32731 zhlédnutí

S titulky

Na začátku své služby se Luther vydal na pouť do Říma. Tato cesta naprosto změnila jeho život, ale jinak, než předpokládal...

Seriál Kořeny víry se vrací k duchovnímu dědictví reformace a zkoumá vazby mezi současností, minulostí a budoucností. Seznamuje diváky s klíčovými osobnostmi a událostmi procesu reformace v celé Evropě. Všech 48 dílů tohoto zahraničního seriálu je opatřeno českými titulky - nezapomeňte si je zapnout v přehrávači YouTube.

Více informací naleznete zde:
www.lineagejourney.com




zobrazit více

Hľadanie 2: K podstate - Predpovede o Ježišovi (5/29)

735 zhlédnutí

V diskusnej relácii „K podstate“ si moderátor Geoff Yulden pozýva do štúdia teológov, učiteľov, umelcov a podrobnejšie sa venujú témam zachyteným v dokumentárnom seriáli Hľadanie 2. Spoločne hľadajú východiská uprostred stále sa prehlbujúcich kríz, tých, ktoré zúria okolo nás, aj v nás. „Kam speje svet v 21. storočí?“, „Prečo musí tak veľa ľudí trpieť?“ či „Čo bude po smrti?“. Ich odpovede vychádzajú z vlastných skúsenosti, zo skúsenosti druhých ľudí a z osobného poznania Boha a Božieho slova.

Bližšie informácie o dokumentárnom seriáli Hľadanie 2, ukážky a možnosť zakúpenia DVD na http://www.studionadej.sk/hladanie2/


zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první