Život – náhoda, nebo záměr? (2008)

Právě sledujete: Život – náhoda, nebo záměr? (2008)

245226 zhlédnutí

Vznikl život náhodou, sám o sobě, anebo všechno živé stvořil Bůh? Jak je možné, že všechny organismy, rostliny, zvířata a lidé mají určitý životní úkol a smysl?
Pojďte prozkoumat nepředstavitelnou velikost vesmíru, obrovskou energii, která se skrývá ve veškeré hmotě, molekuly vody, z kterých se pokaždé tvoří originální sněhové vločky, složitost DNA, obdivuhodnou funkčnost ptáků a mnoho dalšího. Připojte se ke zkoumání tajemství o stvoření, svědomí a Boží slávě.
zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Bůh je láska I. (13/26)

Důkaz o Bohu: Bůh je láska I. (13/26)

Na ceste 7: Milénium

Na ceste 7: Milénium

Interview s Korneliem Novakem (7/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (7/13) CZ

Další díly

Kompas: Kam dál?

109 zhlédnutí

Kompas to není pouze jméno pro malou krabičku se střelkou, ukazující k severnímu magnetickému pólu, ale také název nového pořadu určeného klukům a holkám, kteří se vydávají po nevyšlapaných cestách přírody, myšlení a vědění, aby tak mohli vést aktivní a zodpovědný život vůči sobě i ostatním.
Díl o nasměřování do budoucna jsme natáčeli v pražském oddílu na Vinohradech. Ve druhé části na několik otázek odpovídá specialistka na lidské zdroje Marie Proroková.
Více o klubu Pathfinder se dozvíte na:
http://www.pathfinder.cz
https://www.facebook.com/KlubPathfinder/

zobrazit více

Důkaz o Bohu: Prosperita (18/26)

1752 zhlédnutí

V čem historicky tkví prosperita některých zemí, třeba na severu Evropy? Kromě skvělého sociálního systému jsou to státy s dlouhou křesťanskou tradicí, která přetrvala dodnes. Lidé hledají Boha a nechají si měnit svoje životy, což se potom odráží v celé společnosti.
Osmnáctý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Prosperita".
Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první