Náboženská svoboda

Právě sledujete: Náboženská svoboda

1317 zhlédnutí

"Každý má právo na svobodu myšlení, svědomí a náboženství; toto právo zahrnuje v sobě i volnost změnit své náboženství nebo víru, jako i svobodu projevovat své náboženství nebo víru, sám nebo společně s jinými, ať veřejně nebo soukromě, vyučováním, prováděním náboženských úkonů, bohoslužbou a zachováváním obřadů.

Společně braňme svobodu svědomí všech lidí, včetně těch, se kterými nesouhlasíme."
Všeobecná deklarace lidských práv článek 18

zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Předsevzetí (20/26)

Důkaz o Bohu: Předsevzetí (20/26)

Misie adventistů ve světě: Kemp Polaris

Misie adventistů ve světě: Kemp Polaris

Interview s Korneliem Novakem (12/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (12/13) CZ

Další díly

Prožít klid

3821 zhlédnutí

Máte svou rodinnou tradici, při které si v pátek večer zahajujete sobotu? Zajímalo vás někdy, jak to probíhá v jiných domovech? Dokument americké a německé televize HopeChannel zavádí diváky do mnohých rodin po celém světě a poukazuje na to, že i když způsoby vítání sedmého dne má každý trochu jiné, důvody jsou napříč kontinenty stejné.

zobrazit více

Druhý nádech Aničky Krátké

536 zhlédnutí

Tanečnice, sportovkyně, veselá puberťačka ... Měla před sebou život plný dobrodružství a nových zážitků. Stačí vteřina za volantem a všechno je jinak. Teď řeší, jestli se najde někdo na zastávce, kdo ji pomůže nastoupit do tramvaje, jestli je ve škole bezbariérový přístup a zda si ještě někdy zatancuje. Aničce se změnil život, ale se svým pozitivním přístupem boří překážku po překážce.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první