Den uprchlíků 2017

Právě sledujete: Den uprchlíků 2017

1364 zhlédnutí

Církev adventistů sedmého dne si v sobotu 17. 6. 2017 připomíná fakt, že na světě je v každém okamžiku obrovské množství lidí, kteří jsou na cestě. Na cestě z bídy, útlaku, ohrožení života, náboženské nesvobody a podobně. Je čas se zastavit, myslet na ně, modlit se za ně a přemýšlet, zda je v možnostech každého z nás jim jakkoliv pomoci.
zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu: Druhý příchod (22/26)

Důkaz o Bohu: Druhý příchod (22/26)

Důkaz o Bohu: Církev (21/26)

Důkaz o Bohu: Církev (21/26)

Interview s Korneliem Novakem (13/13) CZ

Interview s Korneliem Novakem (13/13) CZ

Další díly

Misie adventistů ve světě: Ponoriť sa

279 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Max před několika roky opustil svůj domov v Holandsku a přestěhoval se do Indonésie, aby v západní části Papuy otevřel prázdninový resort, kde je pobyt spojený s potápěním. Většina návštěvníků žije velmi hektickým způsobem života v největších světových metropolích. Max vidí své podnikání jako příležitost ukázat svým hostům, kteří by se možná jinak nepotkali s Božím poselství, jiný rozměr života.

zobrazit více

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

34570 zhlédnutí

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první