Důkaz o Bohu: Největší div světa (25/26)

Právě sledujete: Důkaz o Bohu: Největší div světa (25/26)

3601 zhlédnutí

Pro Boha není žádný zázrak nemožný a dost velký. Ale to největší, co mohl udělat, co se ještě nikdy nestalo, bylo položit život na kříži za celé lidstvo. Hodně lidí zemřelo, bylo ukřižováno, dali svůj život pro druhé. Ale jedinečnou tuto situaci dělá uvědomění si, kdo na tom kříži za nás zemřel.
Dvacátý pátý díl nového pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem nese název "Život s Bohem".

Více informací na najdete na webu:
http://www.korneliusnovak.cz
zobrazit více zobrazit méně

Jiří Beneš: Jozue (spot 1)

Jiří Beneš: Jozue (spot 1)

Důkaz o Bohu: Život s Bohem (24/26)

Důkaz o Bohu: Život s Bohem (24/26)

Misie adventistů ve světě: Moderní šití stanů

Misie adventistů ve světě: Moderní šití stanů

Další díly

Majstrštyk: Dvě děti škádlící kočku (10/26)

367 zhlédnutí

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Dvě děti škádlící kočku" namaloval roku 1590 italský malíř Annibale Carracci, inspirovaný holandským řčením: "Kdo si hraje s kočkou, bude poškrábán". Použil si děti, aby dal dospělým ponaučení – nepřibližujte se duchovnímu nebezpečí, všechno, co děláme, s sebou totiž nese následky.
zobrazit více

Misie adventistů ve světě: Poď so mnou

231 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve druhém čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Západo-Středoafrické divizi CASD. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Koordinátoři globální misie posílají lidi do těžko dostupných míst na světě – říkáme jim "průkopníci". Tito muži a ženy pracují jako dobrovolníci minimálně rok a snaží se o založení nové skupiny věřících na tzv. bílých místech. A jaké jsou jejich příběhy v Keni a Tanzánii?

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první