Majstrštyk: Milostný dopis (5/26)

Právě sledujete: Majstrštyk: Milostný dopis (5/26)

590 zhlédnutí

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz Milostný dopis namaloval roku 1808 holandský malíř Willem Bartel van der Kooi. Poskytuje klíč ke čtení největšího milostného dopisu v historii, který je adresován přímo vám osobně.
zobrazit více zobrazit méně

Víra v podivném světě 2/7 • Biblický týden ČS 2017

Víra v podivném světě 2/7 • Biblický týden ČS 2017

Misie adventistů ve světě: Dvaja po dvoch

Misie adventistů ve světě: Dvaja po dvoch

Majstrštyk: Chlapec vyfukující mýdlové bubliny (4/26)

Majstrštyk: Chlapec vyfukující mýdlové bubliny (4/26)

Další díly

Hledání 2: Hrdinové (5/14)

374 zhlédnutí

Každý si hledáme svého hrdinu ... někdo v komiksech, jiný v hercích nebo sportovních hvězdách. K čemu je potřebujeme? A nehledáme náhodou ještě něco mnohem většího?
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (12/25)

2633 zhlédnutí

Jak vypadá skutečné uzdravení podle Bible?
Dvanáctý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Božím uzdravení, kterým provází Martin Hasík.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první