Majstrštyk: Dvě děti škádlící kočku (10/26)

Právě sledujete: Majstrštyk: Dvě děti škádlící kočku (10/26)

367 zhlédnutí

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Dvě děti škádlící kočku" namaloval roku 1590 italský malíř Annibale Carracci, inspirovaný holandským řčením: "Kdo si hraje s kočkou, bude poškrábán". Použil si děti, aby dal dospělým ponaučení – nepřibližujte se duchovnímu nebezpečí, všechno, co děláme, s sebou totiž nese následky.
zobrazit více zobrazit méně

Misie adventistů ve světě: Poď so mnou

Misie adventistů ve světě: Poď so mnou

Víra v podivném světě 6/7 • Biblický týden ČS 2017

Víra v podivném světě 6/7 • Biblický týden ČS 2017

Majstrštyk: Modlitba bez konce (9/26)

Majstrštyk: Modlitba bez konce (9/26)

Další díly

Hledání 2: Hrdinové (5/14)

374 zhlédnutí

Každý si hledáme svého hrdinu ... někdo v komiksech, jiný v hercích nebo sportovních hvězdách. K čemu je potřebujeme? A nehledáme náhodou ještě něco mnohem většího?
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (12/25)

2633 zhlédnutí

Jak vypadá skutečné uzdravení podle Bible?
Dvanáctý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Božím uzdravení, kterým provází Martin Hasík.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první