Sázka o život Rosti Heczka

Právě sledujete: Sázka o život Rosti Heczka

346 zhlédnutí

Když byly peníze, mohl se věnovat svým milovaným sportovním aktivitám. Když došly, hledal alternativy, jak se k nim dostat ... a vybral si zdánlivě tu nejmenší cestu odporu – sázení. Sázky na štěstí, sázky na nejistotu, sázky o život. Rosťa se dostal do pasti, ze které nedokázal sám ven a chybělo málo, aby přepadl přes okraj.

zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Jeremiášovo vidění zkázy Jeruzaléma (13/26)

Majstrštyk: Jeremiášovo vidění zkázy Jeruzaléma (13/26)

1952

1952

Prožít klid

Prožít klid

Další díly

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (5/5)

34570 zhlédnutí

Fascinující dokument zachycující příběh, který trvá již tisíciletí a jehož dějištěm byla nejrůznější místa světa – příběh výkladu jednoho z desatera Božích přikázání týkajícího se dne odpočinku.
Průvodcem je herec Hal Holbrook, kterého doplní svědectví více než padesáti historiků a teologů katolické, pravoslavné, protestantské a židovské tradice.
zobrazit více

Majstrštyk: Babylonská věž (26/26)

6970 zhlédnutí

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Babylonská věž" namaloval holandský malíř Lucas van Valckenborgh. Vypravuje příběh potomků Noeho, kteří žijí v Bábelu a snaží se ochránit před potopou tím, že postavili ohromnou věž. Chtěli utéct před smrtí svým vlastním úsilím. A Bůh se rozhodl zasáhnout!
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první