Sázka o život Rosti Heczka

Právě sledujete: Sázka o život Rosti Heczka

346 zhlédnutí

Když byly peníze, mohl se věnovat svým milovaným sportovním aktivitám. Když došly, hledal alternativy, jak se k nim dostat ... a vybral si zdánlivě tu nejmenší cestu odporu – sázení. Sázky na štěstí, sázky na nejistotu, sázky o život. Rosťa se dostal do pasti, ze které nedokázal sám ven a chybělo málo, aby přepadl přes okraj.

zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Jeremiášovo vidění zkázy Jeruzaléma (13/26)

Majstrštyk: Jeremiášovo vidění zkázy Jeruzaléma (13/26)

1952

1952

Prožít klid

Prožít klid

Další díly

Re-form-ace: Stačí milost? (3/8)

287 zhlédnutí

Rok 2017 je připomínkou, že uplynulo 500 let od začátku evropské reformace, kdy Martin Luther v Německu zveřejnil svých 95 tezí.
Druhým Lutherovým pilířem pro spasení je sola gratia, tedy pouze milostí. Jak tomu rozumět? A co k tomu říká první teolog milosti – Augustin?
Rozhovor v kostele Martina ve zdi vedli webpastor Jindřich Černohorský a kazatel a pedagog Michal Balcar.

zobrazit více

Misie adventistů ve světě: Ponoriť sa

279 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Max před několika roky opustil svůj domov v Holandsku a přestěhoval se do Indonésie, aby v západní části Papuy otevřel prázdninový resort, kde je pobyt spojený s potápěním. Většina návštěvníků žije velmi hektickým způsobem života v největších světových metropolích. Max vidí své podnikání jako příležitost ukázat svým hostům, kteří by se možná jinak nepotkali s Božím poselství, jiný rozměr života.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první