Misie adventistů ve světě: Jako vlastní dcera

Právě sledujete: Misie adventistů ve světě: Jako vlastní dcera

295 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Indie je místem s typickou krajinou a stavbami a je proslavená svým kořením. Je to krásná a rozmanitá země, kde mnoho lidí bydlí ve velkých městech. Jen ve státě Andhra Pradesh žije 76 milionů lidí a působí zde 76 tisíc adventistů, kteří si vzali za své evangelizovat zejména uvnitř svých rodin.
zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Zvedání kříže (16/26)

Majstrštyk: Zvedání kříže (16/26)

Misie adventistů ve světě: Konečně svobodní II

Misie adventistů ve světě: Konečně svobodní II

Misie adventistů ve světě: Konečně svobodní I

Misie adventistů ve světě: Konečně svobodní I

Další díly

Kázání na hoře 6/7 • Biblický týden ČS 2018

799 zhlédnutí

České sdružení Církve adventistů sedmého dne již tradičně pořádá studijně zaměřený týden, který se i tentokrát odehrává v konferenčním centru Immanuel v Dlouhém u Ždírce nad Doubravou. HopeTV.cz pravidelně poskytuje audiozáznamy jednotlivých přednášek. Tématu „Kázání na hoře“ se ujal předseda Česko-Slovenské unie CASD Mikuláš Pavlík.

Více informací o Biblickém týdnu naleznete na http://www.biblickytyden.cz

zobrazit více

Identita: Desátky (6/12)

2211 zhlédnutí

Dnešní doba je zaměřená na peníze. Kdo má peníze má moc. Církev je mnohými vnímána jako instituce, která získává od lidí peníze, z kterých žije. K čemu slouží desátky? Kde se s nimi poprvé setkáváme? A má Boží nařízení o desátcích platnost ještě dnes? Moderátor Martin Pavlík si do studia Hope TV pozval teologa Radimíra Jonczyho.

Pořad Identita vznikl jako reakce na mnohé otázky členů Církve adventistů sedmého dne, otázky týkající se základů naší víry. V dnešní době, kdy je vše zpochybňováno, se lidé ptají, zda má ještě smysl věřit tomu, čemu věřili naši předchůdci, a zda je naše víra založená na Bibli. Identita se pokouší na některé tyto otázky odpovědět.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první