Misie adventistů ve světě: Od dobrého k nejlepšímu

Právě sledujete: Misie adventistů ve světě: Od dobrého k nejlepšímu

257 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Adventistické vzdělávání funguje v Indii více než sto let. Místní lidé vnímají adventistické instituce jako školy s dobrou úrovní. Tento vzdělávací systém je ceněn také pro morální a etické hodnoty, které studenti respektují.

zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Zubař (20/26)

Majstrštyk: Zubař (20/26)

Re-form-ace: Stačí Bible? (1/8)

Re-form-ace: Stačí Bible? (1/8)

Majstrštyk: Petrovo zapření (19/26)

Majstrštyk: Petrovo zapření (19/26)

Další díly

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 2019 • závěrečné slovo Mikuláše Pavlíka

1048 zhlédnutí

V sobotu 8. června 2019 se uskutečnila slavnostní konferenční bohoslužba pro tři sdružení Česko-Slovenské unie Církve adventistů sedmého dne. V závěru celého dne vystoupil i předseda Česko-Slovenské unie CASD Mikuláš Pavlík se závěrečným slovem pro církev.

zobrazit více

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 8. červen 2019 • Brno • (2/2)

4669 zhlédnutí

V sobotu 8. června 2019 se uskutečnila slavnostní konferenční bohoslužba pro tři sdružení Česko-Slovenské unie. Společné setkání proběhlo v Brně v areálu Výstaviště Brno v pavilonu V a hlavním hostem byl předseda Interevropské divize církve adventistů Mario Brito.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první