Adventní bohoslužba pěveckého sboru Třinec

Právě sledujete: Adventní bohoslužba pěveckého sboru Třinec

9879 zhlédnutí

Adventní bohoslužba pěveckého sboru Ireny Szurmanové s názvem "Vyhlížím tvou tvář" se uskutečnila v prosinci roku 2016 v Třinci.
Pěvecký sbor Ireny Szurmanové je tvořen zpěváky třineckých církevních společenství adventistů z Lyžbic, Folvarku a Oldřichovic a dalšími zpěváky z blízkého okolí.
Skladatelka a klavíristka Irena Szurmanová vystudovala klavír a skladbu na Janáčkově konzervatoři v Ostravě a kompozici na HAMU v Praze. V současnosti působí jako hudební pedagog, komponuje, spolupracuje s hudebními tělesy i sólisty a vede svůj pěvecký sbor.

zobrazit více zobrazit méně

Misie adventistů ve světě: Miesto nádeje

Misie adventistů ve světě: Miesto nádeje

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (3/5)

Sedmý den: Objevy ze ztracených stránek historie (3/5)

Majstrštyk: Výkupné (23/26)

Majstrštyk: Výkupné (23/26)

Další díly

Hledání 2: Kolaps (1/14)

1383 zhlédnutí

Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Re-form-ace: Stačí jistota? (8/8)

222 zhlédnutí

Rok 2017 je připomínkou, že uplynulo 500 let od začátku evropské reformace, kdy Martin Luther v Německu zveřejnil svých 95 tezí.
Smrtelným hříchem Adama a Evy je lidská duše těžce narušena. A právě proto jsme odkázáni na Boží milost. Máme jistotu spasení? A co o tom říkal Martin Luther?
Rozhovor v kostele Martina ve zdi vedli webpastor Jindřich Černohorský a duchovní Církve československé husitské.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první