Portrét Ireny Szurmanové

Právě sledujete: Portrét Ireny Szurmanové

2987 zhlédnutí

Skladatelka a klavíristka Irena Szurmanová je absolventkou Lidové školy umění v Třinci. Vystudovala Janáčkovu konzervatoř v Ostravě, obory klavír a skladba. Ve studiu pak pokračovala na hudební fakultě Akademie múzických umění v Praze v oboru kompozice. Od dokončení studií až dosud se věnuje pedagogické činnosti na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, kde vyučuje skladbu, hudební teorii a improvizaci. Jako skladatelka a klavíristka spolupracuje s několika sólovými zpěváky např. Barborou Jiráskovou, Patricií Janečkovou nebo Ivem Hrachovcem. Hlavně ale vede vlastní pěvecký sbor v Třinci, se kterým má za sebou nespočet koncertních vystoupení.

zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: 95 tezí (25/26)

Majstrštyk: 95 tezí (25/26)

Misie adventistů ve světě: Hlboko v doline

Misie adventistů ve světě: Hlboko v doline

Majstrštyk: Kamenování Štěpána (24/26)

Majstrštyk: Kamenování Štěpána (24/26)

Další díly

Hledání 2: Peklo (12/14)

828 zhlédnutí

Dnes míříme do pekla, abychom našli konec příběhu. Je peklo vůbec skutečné místo? Pokud ano, co nám to říká o Bohu, který tvrdí, že je milující a spravedlivý? A pokud ne, odkud se peklo vzalo?
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (19/25)

5115 zhlédnutí

Jak Ježíš změnil Korneliův život?
Devatenáctý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Ježíši Kristu, kterým provází Martin Hasík.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první