Hledání 2: Kolaps (1/14)

Právě sledujete: Hledání 2: Kolaps (1/14)

1383 zhlédnutí

Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...

zobrazit více zobrazit méně

Re-form-ace: Stačí jistota? (8/8)

Re-form-ace: Stačí jistota? (8/8)

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (8/25)

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (8/25)

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (4/25)

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (4/25)

Další díly

Důkaz o Bohu 2: Boží uzdravení (4/25)

3301 zhlédnutí

Uzdravil Ježíš každého?
Čtvrtý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Božím uzdravení, kterým provází Martin Hasík.
zobrazit více

Misie adventistů ve světě: Pojďme na to

346 zhlédnutí

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve čtvrtém čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Euroasijské divizi, která leží mezi Černým a Ochotským mořem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Cílem adventistických misionářů je oslovit hůře dostupná místa na světě. Do služby jsou zapojeni lidé, kteří v rámci své kultury oslovují druhé. Z dvou a půl tisíc dobrovolníků jich 48 slouží v Bangladéši a jeden z velkých problémů byl, že museli všude chodit pěšky. Teď se pro každého pořídilo jedno kolo a práce na misii se zefektivnila.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první