ADRAnalin – chcete se k nám přidat?

Právě sledujete: ADRAnalin – chcete se k nám přidat?

118 zhlédnutí

Šestice dárců a dobrovolníků vás přesvědčí o tom, že pomáhat je ADRAnalin!
Více na www.adranalin.cz

zobrazit více zobrazit méně

Hľadanie 2: K podstate - Peklo podľa Biblie (22/29)

Hľadanie 2: K podstate - Peklo podľa Biblie (22/29)

ADRAnalin - jak pomáhat z domova?

ADRAnalin - jak pomáhat z domova?

Kořeny víry: Thomas Cranmer (37/48)

Kořeny víry: Thomas Cranmer (37/48)

Další díly

Zabijáci manželství (1/6): Poruchy komunikace

5577 zhlédnutí

Pro Národní týden manželství roku 2019 je zvoleno téma: „Zabijáci manželství a jak se jim bránit“. Pro tuto příležitost byl internetovou televizí HopeTV vytvořen šestidílný cyklus, v němž je společně s odborníky Církve adventistů sedmého dne diskutováno téma nejrůznějších "zabijáků", které mohou manželství ohrozit.
Nad tímto tématem můžeme přemýšlet jako manželé a rodiny, případně můžeme přizvat i své přátele.

Aktivita Národní týden manželství chce obrátit pozornost společnosti k manželství a k odvaze vytvářet dlouhodobá partnerství odhodlaná zvládat těžkosti, obnovovat vzájemné soužití, podporovat jeden druhého, růst a zrát. Cílem těchto iniciativ je vyjádřit podporu instituci, jejíž existence je dnes vážně ohrožena. Národní týden manželství chce v lidech znovu probudit naději, že dobré manželství je možné, připomenout, že stabilní a láskyplné rodinné zázemí je nejlepším místem pro výchovu dětí.

Více o akci Národní týden manželství se dozvíte zde:
http://www.tydenmanzelstvi.cz

zobrazit více

Hľadanie 2: K podstate - Peklo podľa Biblie (22/29)

1183 zhlédnutí

V diskusnej relácii „K podstate“ si moderátor Geoff Youlden pozýva do štúdia teológov, učiteľov, umelcov a podrobnejšie sa venujú témam zachyteným v dokumentárnom seriáli Hľadanie 2. Spoločne hľadajú východiská uprostred stále sa prehlbujúcich kríz, tých, ktoré zúria okolo nás, aj v nás. „Kam speje svet v 21. storočí?“, „Prečo musí tak veľa ľudí trpieť?“ či „Čo bude po smrti?“. Ich odpovede vychádzajú z vlastných skúsenosti, zo skúsenosti druhých ľudí a z osobného poznania Boha a Božieho slova.

Bližšie informácie o dokumentárnom seriáli Hľadanie 2, ukážky a možnosť zakúpenia DVD na http://www.studionadej.sk/hladanie2/

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první