ATI – Adventistický teologický institut

Právě sledujete: ATI – Adventistický teologický institut

877 zhlédnutí

S titulky

Adventistický teologický institut (ATI) je vzdělávací a teologická instituce Církve adventistů sedmého dne. Připravuje pro duchovenskou práci budoucí kazatele, vzdělává členy církve a věnuje se studiu a bádání především v oblastech biblistiky, adventistické teologie, misiologie a spirituality.
Posláním Adventistického teologického institutu je vzdělávat a připravovat pro praktickou práci zájemce o kazatelskou službu. Pomáhat studentům a členům církve rozvíjet jejich osobní duchovní život, který motivuje ke každodenní službě druhým. To vše stavíme na hluboké úctě k Božímu slovu a hledání jeho poselství pro dnešní dobu.

Více o ATI se dozvíte na webu: http://ati.casd.cz

zobrazit více zobrazit méně

Kořeny víry: Guy Fawkes a jeho výbušné spiknutí (40/48)

Kořeny víry: Guy Fawkes a jeho výbušné spiknutí (40/48)

Kořeny víry: Španělská armada (39/48)

Kořeny víry: Španělská armada (39/48)

Markéta + Adéla + Radim = ADRAnalin

Markéta + Adéla + Radim = ADRAnalin

Další díly

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 2019 • závěrečné slovo Mikuláše Pavlíka

1048 zhlédnutí

V sobotu 8. června 2019 se uskutečnila slavnostní konferenční bohoslužba pro tři sdružení Česko-Slovenské unie Církve adventistů sedmého dne. V závěru celého dne vystoupil i předseda Česko-Slovenské unie CASD Mikuláš Pavlík se závěrečným slovem pro církev.

zobrazit více

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 8. červen 2019 • Brno • (2/2)

4669 zhlédnutí

V sobotu 8. června 2019 se uskutečnila slavnostní konferenční bohoslužba pro tři sdružení Česko-Slovenské unie. Společné setkání proběhlo v Brně v areálu Výstaviště Brno v pavilonu V a hlavním hostem byl předseda Interevropské divize církve adventistů Mario Brito.

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první