ATI – Adventistický teologický institut

Právě sledujete: ATI – Adventistický teologický institut

877 zhlédnutí

S titulky

Adventistický teologický institut (ATI) je vzdělávací a teologická instituce Církve adventistů sedmého dne. Připravuje pro duchovenskou práci budoucí kazatele, vzdělává členy církve a věnuje se studiu a bádání především v oblastech biblistiky, adventistické teologie, misiologie a spirituality.
Posláním Adventistického teologického institutu je vzdělávat a připravovat pro praktickou práci zájemce o kazatelskou službu. Pomáhat studentům a členům církve rozvíjet jejich osobní duchovní život, který motivuje ke každodenní službě druhým. To vše stavíme na hluboké úctě k Božímu slovu a hledání jeho poselství pro dnešní dobu.

Více o ATI se dozvíte na webu: http://ati.casd.cz

zobrazit více zobrazit méně

Kořeny víry: Guy Fawkes a jeho výbušné spiknutí (40/48)

Kořeny víry: Guy Fawkes a jeho výbušné spiknutí (40/48)

Kořeny víry: Španělská armada (39/48)

Kořeny víry: Španělská armada (39/48)

Markéta + Adéla + Radim = ADRAnalin

Markéta + Adéla + Radim = ADRAnalin

Další díly

Ožehavé otázky v evangeliu poslední doby (1/3): Poslední doba v Bibli

2673 zhlédnutí

Teologická konference Českého sdružení Církve adventistů sedmého dne s tématem "Ožehavé otázky v evangeliu poslední doby" se uskutečnila dne 23. 2. 2019 ve společenském centru Bethany v Praze.
V církevních sborech se témata související s druhým příchodem Ježíše Krista, s tím co všechno bude tomuto příchodu předcházet, diskutují; lidé se zajímají. Objevují se různí “vykladači” takzvaných posledních událostí. Teologická konference Českého sdružení je příležitostí znovu tyto témata promyslet, zastavit se a podívat se, co o tom všem říká Bible. Hlavním řečníkem konference byl Ján Barna, učitel systematické a biblické teologie na Newbold College ve Velké Británii.

zobrazit více

Kořeny víry: Marie Durandová - spravedlivý odpor (44/48)

17206 zhlédnutí

S titulky

Marie Durandová strávila ve vězení 38 let a jejím jediným zločinem byla protestantská víra. Aby byla propuštěna, stačilo jí pronést slova „Odvolávám,“ což ovšem odmítla udělat. Její spravedlivý odpor je příkladem běžného člověka, který odhodlaně čelí nespravedlnosti.

Seriál Kořeny víry se vrací k duchovnímu dědictví reformace a zkoumá vazby mezi současností, minulostí a budoucností. Seznamuje diváky s klíčovými osobnostmi a událostmi procesu reformace v celé Evropě. Všech 48 dílů tohoto zahraničního seriálu je opatřeno českými titulky - nezapomeňte si je zapnout v přehrávači YouTube.

Více informací naleznete zde:
www.lineagejourney.com
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první