Projekt rodina: Až do smrti (14/16)

Právě sledujete: Projekt rodina: Až do smrti (14/16)

1467 zhlédnutí

Z pořadu: Projekt rodina

Někdy není těžké spolu po rozvodu komunikovat a jindy je to nepřekonatelný problém. Jak nakládat s prožívanými emocemi? Dá se na to připravit? Během porozchodového času se na scéně objevují různé druhy jedů, které proti tomu druhému s velkou vervou používáme. Stojí za to klást do vztahů téměř nepřekonatelné překážky? Minulost nezměníme, ale to, co je před námi, změnit můžeme.

O bolesti z porozchodového období jsme si povídali s naším hostem Mgr. Milenou Mikulkovou, poradkyní v oblasti výchovy a mezilidských vztahů.

Více informací najdete:
http://www.projektrodina.cz
zobrazit více zobrazit méně

Projekt rodina: Hračky na prodej (13/16)

Projekt rodina: Hračky na prodej (13/16)

Projekt rodina: Společně proti sobě (12/16)

Projekt rodina: Společně proti sobě (12/16)

Projekt rodina: Rodový dějepis (11/16)

Projekt rodina: Rodový dějepis (11/16)

Další díly

Projekt rodina: Zlatá klec (5/16)

2434 zhlédnutí

Z pořadu: Projekt rodina

Taky se někdy cítíte jako v kleci? Máte sice skvělého partnera, ale ten by nejradši všechno dělal jen s vámi? Co to znamená přilnout jeden k druhému a zbývá nám tak prostor pro naši osobní svobodu? Je vůbec dobré neumět si představit život bez jiného člověka a absolutně si důvěřovat? A je dobré nechávat si zadní vrátka?

Na téma vzájemného přilnutí jsme si povídali s naším hostem Mgr. Milenou Mikulkovou, poradkyní v oblasti výchovy a mezilidských vztahů.

Více informací najdete na:
http://www.projektrodina.cz/
zobrazit více

Projekt rodina: Opustit hnízdo (4/16)

1990 zhlédnutí

Z pořadu: Projekt rodina

Platí asi všeobecně, že neradi opouštíme to, co nám vyhovuje, co je pro nás pohodlné a co přináší užitek. Co ale dělat v případě, že partnerovi vyhovuje servis rodičů a nemá se k tomu, aby opustil své rodné "hnízdo"? Slibuje změnu a čas stále plyne. Jak se k této situaci postavit? Možná prožíváte, nebo jste prožili něco podobného.
Jiná situace nastává, když se poznají lidé ve zralém věku, kteří už mají něco za sebou. Chtějí začít nový vztah, ale nemají vyřešenou minulost. Mnozí to co bylo, neřeší a utíkají před tím. Ale zjišťují, že to tak úplně nejde. Jak může poznamenat nový vztah právě neuzavřená minulost? A jak se s tím co bylo, dobře vyrovnat?

Na toto téma jsme si povídali s naším hostem Mgr. Milenou Mikulkovou, poradkyní v oblasti výchovy a mezilidských vztahů.

Více informací najdete na:
http://www.projektrodina.cz/
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první