Bible pro dnešek / Náš odpouštějící Bůh / 2019 4Q 07

Právě sledujete: Bible pro dnešek / Náš odpouštějící Bůh / 2019 4Q 07

3099 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Když se řekne pokání, tak se ne všem lidem vybaví totéž. Záleží na tom, jaká je naše minulost a v jakého Boha věříme. Co pro nás znamená pokání? Pro Izraelce to byla hluboká, srdce zasahující skutečnost. Pokud pokání není jenom prázdnou formou, co s člověkem udělá? Proč je tak důležité? A jak mohu pokání prožít?
Rozhovor na téma sedmého úkolu „Náš odpouštějící Bůh", vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a teolog Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více zobrazit méně

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 2019 • kázání Mario Brito

Slavnostní konferenční bohoslužba Č-SU CASD • 2019 • kázání Mario Brito

Bible pro dnešek / Boží slovo, slzy a radost / 2019 4Q 06

Bible pro dnešek / Boží slovo, slzy a radost / 2019 4Q 06

BanglaKids: rosteme spolu s vámi

BanglaKids: rosteme spolu s vámi

Další nově nahraná videa

Více než úspěch Michaela Berana

316 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

Michael Beran je vicemistr světa a několikanásobný mistr ČR ve freestyle BMX. Jeho život je plný pádů, objevování svobody, ale je také cestou za někým, koho vytušil už v dospívání. Našel ho, nebo ho ještě čeká dlouhá cesta? A jak se dnes dívá na úspěchy, kterých na své cestě dosáhl?

zobrazit více

Hľadanie 2: K podstate - Božia spravodlivosť (23/29)

401 zhlédnutí

Z pořadu: Hľadanie 2: K podstate

V diskusnej relácii „K podstate“ si moderátor Geoff Youlden pozýva do štúdia teológov, učiteľov, umelcov a podrobnejšie sa venujú témam zachyteným v dokumentárnom seriáli Hľadanie 2. Spoločne hľadajú východiská uprostred stále sa prehlbujúcich kríz, tých, ktoré zúria okolo nás, aj v nás. „Kam speje svet v 21. storočí?“, „Prečo musí tak veľa ľudí trpieť?“ či „Čo bude po smrti?“. Ich odpovede vychádzajú z vlastných skúsenosti, zo skúsenosti druhých ľudí a z osobného poznania Boha a Božieho slova.

Bližšie informácie o dokumentárnom seriáli Hľadanie 2, ukážky a možnosť zakúpenia DVD na http://www.studionadej.sk/hladanie2/

zobrazit více

Aktuality

Hledání 2: Padělek (10/14)

22. 6. 2018

Máloco poničí duši člověka jako to, když je obětí podvodu. Stejně tak i vesmírný konflikt je příběh o podvodu a jednom velkém podvodníkovi. Jak se na to díváš ty?
Dvacet let po uvedení australského dokumentárního seriálu Hledání vám HopeTV přináší jeho druhou řadu s názvem Hledání 2 (v originálu Beyond the Search). V roli moderátora se vám opět představí Geoff Youlden, kterého ovšem tentokrát doplní další dva průvodci. Všichni se vydávají na různá místa naší planety a zamýšlejí se nad základními životními otázkami lidstva. Společně s nimi se ocitnete uprostřed minového pole, v deštných pralesích Jižní Ameriky nebo v izraelském Kumránu. Tam všude naši průvodci našli důkazy o tom, že svět, který známe, čeká převratná událost ...


přečíst více

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (18/25)

20. 6. 2018

Proměňuje Ježíš lidské životy i dnes?
Osmnáctý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Ježíši Kristu, kterým provází Martin Hasík.


přečíst více

Bible pro dnešek / Babylon a Harmagedon / 2018 2Q 12

18. 6. 2018

Slovem Harmagedon se označuje ten poslední den, ta závěrečná bitva mezi Bohem a ďáblem. Někteří si tuto událost představují jako skutečnou bitvu na konkrétním místě. Jak chápat Harmagedon a proč? A kdo jsou to "králové od východu"?
Rozhovor na téma dvanáctého úkolu „Babylon a Harmagedon" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a teolog Oldřich Svoboda.
O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk


přečíst více