15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

Právě sledujete: 15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

2853 zhlédnutí

Z pořadu: ASI-CS 15. unijní setkání - Bratislava 2019

15. unijní setkání organizace ASI-CS (Adventist-Laymen's Services & Industries) se odehrálo 28. - 30. listopadu 2019 v Bratislavě a mělo podtitul Povedz to svetu. ASI- CS je dobrovolným zapsaným spolkem fyzických osob členů Církve adventistů sedmého dne a právnických osob, které působí v České republice a v zahraničí. Organizace každoročně vypisuje výběrové řízení na podporu projektů zaměřených na nejrůznější oblasti lidské činnosti ve všech věkových kategoriích. Finanční příspěvky jsou dary členů tohoto spolku a slouží misijním účelům i na pomoc lidem v nouzi.


zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Bible pro dnešek / Uctívání Hospodina / 2019 4Q 10

Bible pro dnešek / Uctívání Hospodina / 2019 4Q 10

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Nehemjáš: jeho doba a poslání / 2019 4Q 02

2598 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Co víme o muži jménem Nehemjáš? Co znamenalo být číšníkem na královském dvoře a proč se právě číšník rozhodl pro obnovu Jeruzaléma? Jaké překážky čekaly ty, kteří se rozhodli vrátit a Jeruzalém obnovit? Známe nějaký příklad z ne tak daleké historie, kdy jeden člověk dokázal pohnout ke změně třeba celý národ?
Rozhovor na téma druhého úkolu „Nehemjáš: jeho doba a poslání", vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a teolog Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

ADRA: příběhy o pomoci (13/13) Zastavme násilí v rodinách

100 zhlédnutí

Jsme organizace ADRA. Pomáháme lidem a měníme životy druhých. Připojte se k nám, pomáhejte lidem a proměňujte tak i svoje vlastní životy.
Najdete nás na http://www.adra.cz

Právě studované a připravované témata studia Bible najdete na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

Dokumenty připravilo v české verzi Štúdio Nádej
http://www.studionadej.sk/
zobrazit více

Aktuality

Dvanáctá online bohoslužba

5. 6. 2020

Naše online bohoslužba začně již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a bude pokračovat sobotní školou s vedoucím Oddělení sobotní školy Oldřichem Svobodou.


Od 10.30 jsme připravili program pro děti s příběhem Romana Buchtela a v 10.45 začne bohoslužba ze sboru Bratislava 1 kde bude kázat br. Samuel Ondrušek.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV.
přečíst více

Psycholog Jeroným Klimeš na HopeTV

30. 5. 2020

Jak čelit obavám z dopadu koronavirové situace nebo jak posilovat duševní imunitu – o tom se budete moci dozvědět v rozhovorech teologa Radomíra Jonczyho a Dr. Klimeše ve studiu HopeTV.

Tento cyklus jsme nazvali „Psychika v zavirovaném světě“, protože právě viry jsou nejen současným tématem číslo jedna, ale také hrozbou či strachem o naši budoucnost.
Odkaz na všechny tři díly na Youtube
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4S0bRwpg3S...

Názvy jednotlivých dílů:

1. Epidemie očima psychologa
2. Posilni svou duševní imunitu
3. Zavirovaná víra



přečíst více

Jedenáctá sobota s online vysíláním

30. 5. 2020

Náš stream začíná 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a bude pokračovat on-line sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou.

Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a v 10.45 začne bohoslužba ze sboru Vojkovice s kázáním br. Lukáše Jurečka.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV.
přečíst více