15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

Právě sledujete: 15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

2853 zhlédnutí

Z pořadu: ASI-CS 15. unijní setkání - Bratislava 2019

15. unijní setkání organizace ASI-CS (Adventist-Laymen's Services & Industries) se odehrálo 28. - 30. listopadu 2019 v Bratislavě a mělo podtitul Povedz to svetu. ASI- CS je dobrovolným zapsaným spolkem fyzických osob členů Církve adventistů sedmého dne a právnických osob, které působí v České republice a v zahraničí. Organizace každoročně vypisuje výběrové řízení na podporu projektů zaměřených na nejrůznější oblasti lidské činnosti ve všech věkových kategoriích. Finanční příspěvky jsou dary členů tohoto spolku a slouží misijním účelům i na pomoc lidem v nouzi.


zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Bible pro dnešek / Uctívání Hospodina / 2019 4Q 10

Bible pro dnešek / Uctívání Hospodina / 2019 4Q 10

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Boží povolání: smysl a načasování / 2019 4Q 03

3306 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Jak poznat k čemu mě Bůh chce použít, když neslyšíme jeho zřetelný hlas? A je to opravu tak, že pro každého z nás má Bůh svůj plán? Není to pouze naše mylná představa? Mohu tuto vizi hledat sám a nebo je to něco, co mi musí zjevit právě Bůh a já mám čekat? A nebo je to ještě celé jinak?
Rozhovor na téma třetího úkolu „Boží povolání: smysl a načasování", vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a teolog Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Více než úspěch Michaela Berana

316 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

Michael Beran je vicemistr světa a několikanásobný mistr ČR ve freestyle BMX. Jeho život je plný pádů, objevování svobody, ale je také cestou za někým, koho vytušil už v dospívání. Našel ho, nebo ho ještě čeká dlouhá cesta? A jak se dnes dívá na úspěchy, kterých na své cestě dosáhl?

zobrazit více

Aktuality

Omezení je příležitost pro všechny

17. 4. 2023

Právě takto se jmenuje pořad, který připravila internetová televize HopeTV a k jehož sledování vás zveme při příležitosti letošního celosvětového Dne adventistické služby lidem se speciálními potřebami v sobotu 22. 4. 2023 od 13:00.
Budete mít možnost seznámit se blíže nejenom s adventistickou službou lidem se speciálními potřebami, ale také s příběhy skutečných lidí – členů našeho společenství, kteří navzdory závažnému postižení a znevýhodnění ve vlastním životě nebo v životě jejich blízkých nahlížejí na toto omezení zároveň jako na příležitost pro sebe i pro své okolí. Možná se inspirace z tohoto pořadu stanou novými příležitostmi i pro vás…
přečíst více

Naděje pro dnešek

20. 3. 2023

Zveme vás na květnovou celocírkevní bohoslužbu v Praze, kde bude kázat Ted Wilson - prezident Generální konference Církve adventistů s.d. Tato slavnostní bohoslužba proběhne 27. května 2023 od 10h na výstavišti PVA EXPO v pražských Letňanech.

přečíst více

Národní týden manželství 2023 - přímý přenos s Pavlem Rausem

14. 2. 2023

V rámci Národního týdne manželství Vás zveme ke sledování přímého přenosu rozhovoru s psychologem Pavlem Rausem 15. února 2023 od 18 hodin na téma manželských kontrastů.

Rozdíly se v manželství mohou týkat mnoha věcí. Toho, jaké máme názory na výchovu, řešení konfliktů, zacházení s penězi, komunikaci, intimní život, plánování, dovolenou, pořádek v domácnosti, trávení času s druhými lidmi, politiku nebo zda si chceme pořídit psa či chalupu. Je ale také mnoho dalších kontrastů.

Existují manželství s větším věkovým rozdílem, z rozdílných kultur, vztahy zasněných introvertů se společenskými extraverty. Manželství jedináčků s partnery z velkých rodin. Manželství tichá a manželství italská. Často si hledáme partnery, kteří nás dokáží „unést“ a jsou naší kotvou.

V přímém přenosu nebude chybět ani možnost položit dotazy přes náš chat.
přečíst více