15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 2/3 sobota - dopoledne • Povedz to svetu

Právě sledujete: 15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 2/3 sobota - dopoledne • Povedz to svetu

2806 zhlédnutí

Z pořadu: ASI-CS 15. unijní setkání - Bratislava 2019

15. unijní setkání organizace ASI-CS (Adventist-Laymen's Services & Industries) se odehrálo 28. - 30. listopadu 2019 v Bratislavě a mělo podtitul Povedz to svetu. ASI- CS je dobrovolným zapsaným spolkem fyzických osob členů Církve adventistů sedmého dne a právnických osob, které působí v České republice a v zahraničí. Organizace každoročně vypisuje výběrové řízení na podporu projektů zaměřených na nejrůznější oblasti lidské činnosti ve všech věkových kategoriích. Finanční příspěvky jsou dary členů tohoto spolku a slouží misijním účelům i na pomoc lidem v nouzi.


zobrazit více zobrazit méně

15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

15. unijní setkání ASI-CS • Bratislava • 1/3 pátek - večerní program • Povedz to svetu

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Bible pro dnešek / Odpadnutí a nové oživení / 2019 4Q 11

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Galavečer k výročí 20 let projektu BanglaKids

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Boží povolání: smysl a načasování / 2019 4Q 03

3306 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Jak poznat k čemu mě Bůh chce použít, když neslyšíme jeho zřetelný hlas? A je to opravu tak, že pro každého z nás má Bůh svůj plán? Není to pouze naše mylná představa? Mohu tuto vizi hledat sám a nebo je to něco, co mi musí zjevit právě Bůh a já mám čekat? A nebo je to ještě celé jinak?
Rozhovor na téma třetího úkolu „Boží povolání: smysl a načasování", vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a teolog Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Více než úspěch Michaela Berana

316 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

Michael Beran je vicemistr světa a několikanásobný mistr ČR ve freestyle BMX. Jeho život je plný pádů, objevování svobody, ale je také cestou za někým, koho vytušil už v dospívání. Našel ho, nebo ho ještě čeká dlouhá cesta? A jak se dnes dívá na úspěchy, kterých na své cestě dosáhl?

zobrazit více

Aktuality

Nebem překvapená

24. 3. 2024

V sobotu 23. března 2024 proběhl křest společného projektu Pěveckého sboru Ireny Szurmanové a HopeTV Nebem překvapená. Zaposlouchejte se s námi do dávného příběhu Marie Magdalské a Ježíše z Nazareta. Příběhem Vás provede herečka Eva Kodešová.
Videozáznam vznikl v červnu 2023 v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Neratově.

Zde můžete zhlédnout celý koncert


A zde je odkaz na playlist celého programu
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4S0bRwpg3S...


přečíst více

Hagioterapie v manželských vztazích

12. 2. 2024

Připojte se tuto středu 14. února od 18.00 k živému vysílání na našem YouTube kanále se zakladatelem psychoterapeutického směru „existenciální hagioterapie“ Prokopem Remešem.

A co je hagioterapie? Jedná se o formu terapie, v níž Bible a její příběhy slouží jako zrcadlo vlastních náhledů na život.

Bezprostředním cílem hagioterapie je posilování zralých postupů v oblasti životních hodnot. Vzdáleným cílem je proměna životního vzorce nespokojenosti s tím, co člověk nemá, v životní vzorec vděčnosti za to, co má.

Přímým přenosem, v rámci Národního týdne manželství 2024, nás bude provázet vedoucí Adventistické služby rodinám Radomír Jonczy a nebude chybět ani možnost položit Vaše dotazy přes chat.



přečíst více

Novoroční bohoslužba

27. 12. 2023

Všechny Vás srdečně zveme ke společnému prožití novoroční online bohoslužby HopeTV 2024.
https://youtu.be/E-Z9z6yiHzc

V sobotu 6. ledna začínáme ve 14:00 hodin na Youtube HopeTV.
Můžete se těšit na lekci nového čtvrtletí Sobotní školy s Oldřichem Svobodou a Jiřím Benešem. Nebude chybět ani pořad pro děti z produkce HopeTV.
Novoroční pozdravy a úvahy si pro Vás připravili předsedové všech sdružení naší církve a bratr Mikuláš Pavlík.

Zdaleka to ale nebude vše, na co se můžete v pestrém programu těšit.
Budeme rádi, pokud se k nám 6. ledna ve 14:00 hodin připojíte a prožijeme společně požehnané chvíle první soboty roku 2024.
přečíst více