Mimořádná bohoslužba Praha-Smíchov: Miloslav Žalud - Je koronavir znamením konce světa?

Právě sledujete: Mimořádná bohoslužba Praha-Smíchov: Miloslav Žalud - Je koronavir znamením konce světa?

1598 zhlédnutí

Z pořadu: Bohoslužby Praha-Smíchov

Mimořádná bohoslužba ze sboru Církve adventistů sedmého dne Praha-Smíchov 14. 3. 2020 s kázáním Miloslava Žaluda na téma Je koronavir znamením konce světa?

zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Od severu a jihu do nádherné země / 2020 1Q 12

Bible pro dnešek / Od severu a jihu do nádherné země / 2020 1Q 12

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (13/36)

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (13/36)

Prohlášení vedení Církve adventistů s.d. jejím členům

Prohlášení vedení Církve adventistů s.d. jejím členům

Další nově nahraná videa

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (28/36)

126 zhlédnutí

Z pořadu: Kohouti kokrhají všude stejně - autorské čtení Jana Bárty

Jan Bárta, ředitel humanitární organizace a ilustrátor, v knize vzpomíná na své mládí, přináší zajímavé postřehy ze současnosti, ale především píše o práci humanitární organizace ADRA a situaci lidí, kterým pomáhá. Jako stříbrná nit se knihou line setkání s kohouty, kteří jsou na celém světě stejní. Druhou zásadní linkou je setkání s neštěstím, které sice provází lidi v různých odstínech po celé zeměkouli, přesto si však při čtení této knihy můžeme uvědomovat a pociťovat vděčnost, že jsme to my, kdo žijeme na té menší, blahobytnější části světa.

Knihu lze zakoupit v nakladatelství Advent-Orion:
https://www.adventorion.cz/knihy/kohoutikokrhajivsudestejne

zobrazit více

Bible pro dnešek / Život podle Božího slova / 2020 2Q 13

1477 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Poznávání Bible a tedy Boha samotného je nanejvýš důležité. Když víme jaký je Bůh, pak také víme co od nás očekává a můžeme s ním mít správný vztah. Jak se bránit tomu, aby člověk nebyl jen čtenář, ale podle poznaného také žil? A jakou roli v tomto všem hraje pokora?
Rozhovor na téma třináctého úkolu „Život podle Božího slova" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a teolog Oldřich Svoboda.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Aktuality

Prožijte sobotu 28. března s námi.

27. 3. 2020

Vysílání začne již v 9.15 pořadem Bible pro dnešek a bude pokračovat interaktivní sobotní školou s vedoucím Oddělení sobotní školy Oldřichem Svobodou a kazatelem Tomášem Ondráčkem. Od 10.30 jsme připravili krátký program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a od 10.45 se připojíme k přímému přenosu bohoslužby ze sboru Praha - Vinohrady kde bude kázat Michal Balcar.
přečíst více

TOP pořady HopeTV v době karantény

25. 3. 2020


Zastihla nás nezvyklá situace, a tak máme víc času než kdy jindy číst knihy, které jsme doteď odkládali nebo sledovat pořady, na které jsme neměli doposud čas. Doporučujeme vám TOP pořady z naší produkce! Samostudiem ke kvalitnějšímu životu!
Poslední dobou se svět začal točit o něco pomaleji, a tak máme nyní více času pozastavit se nad základními otázkami našeho života: Proč jsme vůbec tady? Má to všechno nějaký větší smysl? V pořadu Hledání 2 procestujete z pohodlí svého gauče svět, nahlédnete do starověkého Kumránu nebo navštívíte deštné pralesy Jižní Ameriky, abyste zjistili, že za tím vším je něco víc. A blíží se to mílovými kroky! Série Majstrštyk pak poskytne pohled na duchovní otázky skrze známá umělecká díla. Možná proto je tento pořad obzvláště umělecky povedený!
Doma si v karanténě můžeme začít lézt velmi brzy na nervy. Dříve než se nadějeme, nás může stihnout ponorková nemoc. Co potom? Budovat partnerské vztahy můžete spolu se svou drahou polovičkou nad Projektem rodina. Vztahová poradkyně Milena Mikulková vás provede různými epizodami vašich vztahů.


Baví vás dějiny?
Jestliže jste fanoušek dějin, otitulkovali jsme pro vás první sérii pořadu Kořeny víry. Vydáte se v nich na dobrodružnou cestu po celém světě, přičemž budete sledovat samotné kořeny křesťanské reformace a setkáte se také s historicky velmi zajímavými osobnostmi. Co se týče dějin tuzemských, natočili jsme dokument První adventista ve střední Evropě, který mapuje stoleté dějiny adventismu ve střední Evropě. Sledovat také můžete dokument 1952 o represích, jimž Církev adventistů sedmého dne v 50. letech musela čelit.


Udělejte si popcorn doma!
Do kina se teď na nějakou dobu asi také nepodíváme, a proto je to výjimečná příležitost udělat si kino doma! Krásný dokument pro páteční večer Prožít klid je uměleckým ztvárněním toho, jak lidé po celém světě prožívají sobotu. S popcornem v ruce můžete také sledovat celovečerní historický film Řekni to světu, který je žhavou novinkou poutavě vyprávějící počátky adventního hnutí v 19. století. Film je opatřen českými titulky.


Nezapomínáme ani na děti!
Nezapomínáme ani na vaše nejmenší. Ihned po vypracování domácích úkolů jim za odměnu můžete pustit Příběhy pro děti (3–10 let). Postupně náš archiv doplňujeme také o starší animované dětské pořady — už nyní můžete sledovat Řetízky příběhů (5–8 let).


přečíst více

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (19/25)

1. 7. 2018

Jak Ježíš změnil Korneliův život?
Devatenáctý díl druhé řady pořadu HopeTV.cz s misionářem Korneliem Novakem o Ježíši Kristu, kterým provází Martin Hasík.


přečíst více