Bible pro dnešek / Neomezené možnosti / 2020 3Q 06

Právě sledujete: Bible pro dnešek / Neomezené možnosti / 2020 3Q 06

1385 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Když hovoříme o darech Ducha, co si pod tím představíme? Víme každý, jaký máme dar? Nevydáváme někdy za dary něco, co darem vlastně není? Jak zjistit, jaký mám dar, když vůbec nevím nebo si nejsem jistý? A co to znamená „budovat Kristovo tělo?“
Rozhovor na téma šestého úkolu „Neomezené možnosti“ vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a kazatel Jan Libotovský.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více zobrazit méně

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (25/25)

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (25/25)

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (24/25)

Důkaz o Bohu 2: Ježíš Kristus (24/25)

Důkaz o Bohu: Opravdová víra (26/26)

Důkaz o Bohu: Opravdová víra (26/26)

Další nově nahraná videa

Prožijte sobotu s námi 14 (20. června 2020)

1890 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat interaktivní sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou.
Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Pavla Kantora a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. Tuto sobotu se podíváme na bohoslužbu ze sboru Karviná kde bude kázat br. Jan Fürst.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz)
nebo Hledání.
zobrazit více

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (26/36)

119 zhlédnutí

Z pořadu: Kohouti kokrhají všude stejně - autorské čtení Jana Bárty

Jan Bárta, ředitel humanitární organizace a ilustrátor, v knize vzpomíná na své mládí, přináší zajímavé postřehy ze současnosti, ale především píše o práci humanitární organizace ADRA a situaci lidí, kterým pomáhá. Jako stříbrná nit se knihou line setkání s kohouty, kteří jsou na celém světě stejní. Druhou zásadní linkou je setkání s neštěstím, které sice provází lidi v různých odstínech po celé zeměkouli, přesto si však při čtení této knihy můžeme uvědomovat a pociťovat vděčnost, že jsme to my, kdo žijeme na té menší, blahobytnější části světa.

Knihu lze zakoupit v nakladatelství Advent-Orion:
https://www.adventorion.cz/knihy/kohoutikokrhajivsudestejne

zobrazit více

Aktuality

Dvanáctá online bohoslužba

5. 6. 2020

Naše online bohoslužba začně již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a bude pokračovat sobotní školou s vedoucím Oddělení sobotní školy Oldřichem Svobodou.


Od 10.30 jsme připravili program pro děti s příběhem Romana Buchtela a v 10.45 začne bohoslužba ze sboru Bratislava 1 kde bude kázat br. Samuel Ondrušek.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV.
přečíst více

Psycholog Jeroným Klimeš na HopeTV

30. 5. 2020

Jak čelit obavám z dopadu koronavirové situace nebo jak posilovat duševní imunitu – o tom se budete moci dozvědět v rozhovorech teologa Radomíra Jonczyho a Dr. Klimeše ve studiu HopeTV.

Tento cyklus jsme nazvali „Psychika v zavirovaném světě“, protože právě viry jsou nejen současným tématem číslo jedna, ale také hrozbou či strachem o naši budoucnost.
Odkaz na všechny tři díly na Youtube
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4S0bRwpg3S...

Názvy jednotlivých dílů:

1. Epidemie očima psychologa
2. Posilni svou duševní imunitu
3. Zavirovaná víra



přečíst více

Jedenáctá sobota s online vysíláním

30. 5. 2020

Náš stream začíná 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a bude pokračovat on-line sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou.

Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a v 10.45 začne bohoslužba ze sboru Vojkovice s kázáním br. Lukáše Jurečka.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV.
přečíst více