17. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • KAM VANE VÍTR

Právě sledujete: 17. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • KAM VANE VÍTR

3512 zhlédnutí

Z pořadu: 17. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2021

Hlavním řečníkem 17. unijního setkání bude Louis R. Torres, prezident Guam-Micronesia Mission. Pastor Torres je mezinárodně uznávaný řečník, autor, trenér a hudebník. Než svůj život odevzdal Pánu Ježíši, byl hlavním baskytaristou rockové kapely "Bill Haley and the Comets". Od té doby, co Louis zasvětil svůj život Kristu, pracoval jako pastor, evangelista, církevní správce a školitel. Byl také viceprezidentem Mission College of Evangelism, evangelizačního centra poblíž Portlandu v Oregonu a nyní světové církvi slouží jako prezident Guamsko-mikronéské misie se sídlem na Guamu - tato oblast se rozkládá na více než 3 000 mílích se stovkami obydlených ostrovů. Téma setkání je předznamenáno mottem "As the Wind Blows". Napsal řadu knih - českém jazyce se objevil překlad jeho knihy o hudbě "Rocková hudba" (Notes on music – Carol and Louis Torres).
zobrazit více zobrazit méně

17. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 2/3 sobota - dopolední program • KAM VANE VÍTR

17. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 2/3 sobota - dopolední program • KAM VANE VÍTR

Bible pro dnešek / Navrať se k Bohu / 2021 4Q 09

Bible pro dnešek / Navrať se k Bohu / 2021 4Q 09

Achillovy paty evoluce – #5 Geologický záznam

Achillovy paty evoluce – #5 Geologický záznam

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Milovat budeš Hospodina, svého Boha! / 2021 4Q 04

2627 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

O lásce všichni mluvíme, všichni po ní toužíme. Je ale v životě lehčí milovat, nebo být milován? A jak je to s láskou k Bohu? Jde vůbec mít rád někoho, koho nevidím? Je možné milovat někoho, komu někdy nerozumím? A lze lásku přikázat?
Rozhovor na téma čtvrtého úkolu „Úvod do knihy Deuteronomium" vedli moderátor HopeTV Oldřich Svoboda a teolog Jiří Moskala.

K tématu studia biblické knihy Deuteronomium byla vydána publikace, kterou můžete koupit zde: https://www.adventorion.cz/knihy/deuteronomium-kniha-lasky

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Mohou sójové produkty pomoci v prevenci demence?

115 zhlédnutí

Z pořadu: Zdraví je věda - MUDr. Hana Kahleová

Mohou sójové produkty pomoci v prevenci demence?
zobrazit více

Aktuality

Geologický záznam

18. 11. 2021

Zveme Vás k přímému přenosu dalšího pokračování pořadu Achillovy paty evoluce.
Ropa, uhlí, zemní plyn, ale i ostrovy, úžiny nebo horské kaňony prý vznikaly mnoho miliónů let. Ale je to skutečně tak? Je možné, aby se to vše stalo, při extrémních podmínkách, velice rychle? Co odhalují geologické objevy? Budeme hledat nejpravděpodobnější odpovědi.

přečíst více

Fosilní záznam - 4. díl pořadu Achillovy paty evoluce

23. 10. 2021

Zveme Vás na další pokračování pořadu Achillovy paty evoluce.
Fosilní nálezy jsou považovány za věrohodný důkaz evoluční posloupnosti vývoje druhů. Vznikaly ale dlouho nebo rychle? Proč nenacházíme „přechodové“ druhy? Jak to, že se některé druhy takřka nezměnily? Nabídneme Vám odpovědi i další otázky.
přečíst více

Achilovy paty evoluce - Původ života (3. díl)

22. 9. 2021

Jak vlastně život začal? Mohlo živé vzniknout z neživého? A kde se vzala první složitá a komplexní informace, kterou buňka pro své fungování potřebuje? To jsou otázky, které nás toto setkání budou zajímat.

Třetí díl diskuzního pořadu Achillovy paty evoluce můžete sledovat v sobotu 25. září od 17h. Našimi hosty budou doc. Ing. Josef Chaloupka a Ph.D. Mgr. Libor Votoček.

Více informací najdete také na https://www.achillovypatyevoluce.cz/diskuze/


přečíst více