Kornelius Novak - Highway to Heaven

Právě sledujete: Kornelius Novak - Highway to Heaven

4368 zhlédnutí

Z pořadu: Kornelius Novak - Highway to Heaven

Kornelius Novak, člověk, který si sáhl na dno. V dětství nepřijímaný a utiskovaný kolektivem, později městský rváč. Vicemistr Německa v kulturistice, ale i motorkář a barový vyhazovač. Jak získal víru v Boha, osobní vztah s Ním a jak se z něj stal evangelista?
„Bůh se nedívá na to, co jsem udělal, ale dívá se na to, co ze mě může udělat On.“ Kornelius Novak poznal, že Bůh je milosrdný, miluje ho a přesto, co prožíval, vždycky mu chtěl pomoci.
Záznam studentské bohoslužby, kterou pořádala křesťanská studentská organizace INRI road ve sboru CASD v Brně, kde se Kornelius Novak sdílel o svůj životní příběh.
zobrazit více zobrazit méně

Bible pro dnešek / Když si někdo hraje na Boha / 2021 1Q 06

Bible pro dnešek / Když si někdo hraje na Boha / 2021 1Q 06

Slavnostní bohoslužba Naděje pro dnešek • Ted Wilson • odpoledne

Slavnostní bohoslužba Naděje pro dnešek • Ted Wilson • odpoledne

Příběhy Velké noci (1/8) – Velký král

Příběhy Velké noci (1/8) – Velký král

Další oblíbená videa

18. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • Proudy světla

2599 zhlédnutí

Z pořadu: 18. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2022

Hlavním řečníkem 18. setkání ASI-CS je známý evangelista Doug Batchelor. Nosné téma bude vycházet z motta "proudy světla" (Matouš 5,14-16). Doug patří k nejznámějším "televizním" kazatelům současného adventismu. U nás se stal známým zejména díky knize Nejbohatší poustevník z nakladatelství Advent-Orion.


Jeho kariéra se odvíjela velmi neočekávanými cestami - ačkoliv byl dítětem významné hollywoodské recenzentky a výstředního miliardáře, od 15 let se potýkal s pouliční kriminalitou, drogami a posléze i poustevnickým životem. Po svém obrácení k Ježíši Kristu se však jeho život začal radikálně měnit.


Se svou ženou Karen mají dva dospělé syny, žijí poblíž Sacramenta v Kalifornii a po svém otci má zálibu v letectví. V současnosti je prezidentem známé křesťanské evangelizační streamovací služby Amazing Facts, moderuje TV týdenník Sabbath School Study Hour a rozhlasový program Bible Answer Live.
zobrazit více

Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

2514 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Tentokrát vás také necháme nahlédnout do zákulisí příprav naší virtuální sobotní školy.
Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. V přímém přenosu se připojíme od 10.45 k vyjímečné bohoslužbě ze sboru Brno - Střední .
Tento brněnský sbor totiž navštíví s duchovním povzbuzením bratr Mikuláš Pavlík, předseda Česko-Slovenské unie CASD, spolu s předsedy všech tří sdružení – bratry Vítem Vurstem, Danielem Dobešem a Františkem Kolesárem.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.
zobrazit více

Napište nám