Charlie Straight: Shall we have a baby?

Právě sledujete: Charlie Straight: Shall we have a baby?

217426 zhlédnutí

Z pořadu: Hudba

Zdá se to tak jednoduché - líbíš se mi i já tobě, tak se spolu vyspíme. Prostě láska na první pohled! Je to ale všechno? Mohli bychom mít spolu dítě? Dnes večer? ptají se těšínští Charlie Straight na svém prvním videoklipu, který vytvořili svépomocí doma v obýváku.
zobrazit více zobrazit méně

Traband: Černej pasažér

Traband: Černej pasažér

Traband: Indiáni

Traband: Indiáni

Další díly

Take 6 v Praze!

13235 zhlédnutí

Z pořadu: Hudba

Vokální skupina TAKE 6, která vznikla v roce 1980 na adventistické univerzitě v USA, navštívila ve středu 7. listopadu 2012 Prahu. Za svou úspěšnou kariéru získali TAKE 6 10x cenu Grammy a stejný počet Dove Awards. Během bohaté kariéry soubor spolupracoval s umělci jako jsou Stevie Wonder, Whitney Houston, Ray Charles, Quincy Jones a mnoho dalších.

Skupina, která spojuje R & B, gospel a jazz, patří mezi absolutní světovou špičku mezi vokálními tělesy a vyznačuje se bezchybnou intonací, nevšedními aranžemi a rytmickou hravostí. Jejich koncerty slibují všem posluchačům mimořádný zážitek.

Skupina Take 6 se netají vztahem k Bohu nejen v textech svých písní, ale i vyprávěním o Ježíši během koncertů. Všichni zakládající členové skupiny vyrostli v Církvi adventistů s. d.

Oficiální stránka Take 6
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první