Dvě cesty Honzy Proroka

Právě sledujete: Dvě cesty Honzy Proroka

9256 zhlédnutí

Z pořadu: Realita S titulky

Honza Prorok je člověk, jehož životní příběh by vydal na zajímavou knihu či napínavý film. Naštěstí by se jednalo o ten typ díla, který nekončí katastrofou, ale happy endem. Honza jako malý kluk sice navštěvoval katolický kostel, ale šikana, rozpadající se rodina a další vlivy způsobily, že stále větší prostor v jeho životě zabíral ďábel, satanská bible a okultismus. Jak se z ortodoxního satanisty stal člověk, který důvěřuje Hospodinu?
zobrazit více zobrazit méně

Další díly

Potopený Titanic Pavola Ružičky

1511 zhlédnutí

Z pořadu: Realita S titulky

Sportovní auta, vlastní firma, dědictví, adrenalin, lži, drogy, bankrot a pád na dno. Málokdo by se dokázal zvednout. Pavol Ružička to dokázal. Jak?
zobrazit více

Christian Berdahl - Můj příběh

3810 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

"Pojďte ke mně, všichni, kdo se namáháte a jste obtíženi břemeny, a já vám dám odpočinout." Tímto výrokem z biblického Matoušova evangelia Christian Berdahl charakterizuje svůj životní příběh - drsné a syrové svědectví ze svého dětství přednesl návštěvníkům 11. unijního setkání organizace ASI v listopadu roku 2015 v Bratislavě. Christian Berdahl, zakladatel Shepherd' s Call ministry v USA, se ve svém životě musel vyrovnat s těžkou otázkou, jak může Bůh dopouštět zlo páchané na nevinných a v tomto svědectví popisuje svojí cestu k Bohu a cestu k odpuštění.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první