Předseda GK Církve adventistů s. d. ke koronavirové pandemii

Právě sledujete: Předseda GK Církve adventistů s. d. ke koronavirové pandemii

4191 zhlédnutí

Z pořadu: Zprávy z Církve adventistů sedmého dne

Poselství předsedy Generální konference Církve adventistů sedmého dne Teda Wilsona k tématu koronavirové pandemie.

zobrazit více zobrazit méně

Prohlášení vedení Církve adventistů s.d. jejím členům

Prohlášení vedení Církve adventistů s.d. jejím členům

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (15/36)

Kohouti kokrhají všude stejně — autorské čtení Jana Bárty (15/36)

Řetízek příběhů (10/10) Dvojčata Julie a Juliana

Řetízek příběhů (10/10) Dvojčata Julie a Juliana

Další nově nahraná videa

Vyjádření předsedy Č-S unie CASD k aktuální pandemické situaci

3104 zhlédnutí

Z pořadu: Zprávy z Církve adventistů sedmého dne

Vyjádření předsedy Česko-Slovenské unie Církve adventistů s.d. Mikuláše Pavlíka pro členy církve týkající se současné společenské situace v souvislosti s nárůstem šíření koronaviru.

zobrazit více

Bible pro dnešek / Ježíš jako největší Učitel / 2020 4Q 05

2739 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Co to znamená, že Bůh mluvil skrze proroky mnohými způsoby a že skrze Krista stvořil i věky? Kristus je v Písmu nazván odleskem Boží slávy a výraz Boží podstaty. Není Ježíš sám Bůh? Jak tomu rozumět? Co nás Ježíš chce naučit právě dnes?
Rozhovor na téma pátého úkolu „Ježíš jako největší Učitel" vedli redaktor Hope TV Jindřich Černohorský a kazatel Josef Dvořák.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Aktuality

Modlitební týden 2020 s HopeTV

3. 11. 2020

Adventisté sedmého dne po celém světě budou prožívat v týdnu od 7. do 14. listopadu tzv. modlitební týden. Pravidelně v tomto čase přemýšlejí nad důležitými tématy Bible a společně se modlí. Letošní téma je o praktickém prožívání křesťanství s názvem „Věrnost v křesťanském životním stylu“.
Mediální centrum církve se rozhodlo podpořit tuto speciální událost online vysíláním internetové televize HopeTV.
V sobotu 7. listopadu ve 14 hod. nás teolog Oldřich Svoboda seznámí s historií „modlitebního týdne“ a zároveň představí výše uvedené téma. Ve vysílání nebudou chybět ani úvodní poselství předsedů unie a sdružení naší církve.

V sobotu 14. listopadu ve 14 hod. se společně - díky online rozhovorům - podělíme o zkušenosti letošního modlitebního týdne z celé České i Slovenské republiky.

Odkaz na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lfw09bFJeB8
Facebook HopeTV https://www.facebook.com/HopeTV/
přečíst více

Slavnostní patnáctá sobota s HopeTV

27. 6. 2020

Zveme Vás k poslednímu celosobotnímu vysílání HopeTV, tak jak jste na něj byli zvyklí již 14 sobot.

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek
a budeme pokračovat sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Tentokrát vás také necháme nahlédnout do zákulisí příprav naší virtuální sobotní školy.

Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. V přímém přenosu se připojíme k vyjímečné bohoslužbě ze sboru Brno - Střední.

Tento brněnský sbor totiž navštíví s duchovním povzbuzením bratr Mikuláš Pavlík, předseda Česko-Slovenské unie CASD, spolu s předsedy všech tří sdružení – bratry Vítem Vurstem, Danielem Dobešem a Františkem Kolesárem.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.


přečíst více

Ještě dvakrát

19. 6. 2020

I když postupné uvolňování omezení vede již k pravidelné návštěvě modliteben, HopeTV pokračuje s online sobotami do konce června pro ty, kteří se na bohoslužby ještě nedostanou.

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat interaktivní sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou.

Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Pavla Kantora a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. Tuto sobotu se podíváme na bohoslužbu ze sboru Karviná kde bude kázat br. Jan Fürst.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.

Budeme se na vás těšit na sociálních sítích Youtube a Facebook.
přečíst více