Osobnost a chrono výživa

Právě sledujete: Osobnost a chrono výživa

94 zhlédnutí

Z pořadu: Zdraví je věda - MUDr. Hana Kahleová

Jaký vliv má naše osobnost na to, co jíme, ale také kdy a jak jíme?
zobrazit více zobrazit méně

Obrazovky, displeje a zdraví

Obrazovky, displeje a zdraví

Není tuk jako tuk

Není tuk jako tuk

Jíst dříve?

Jíst dříve?

Další nově nahraná videa

Bible pro dnešek / Věčná smlouva / 2021 2Q 04

1974 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Jaké jméno má Bůh? Co znamená slovo Hospodin a význam tetragramu JHVH? Proč Bůh mění Abramovi jméno? Proč si vybírá jeden národ, kterému chce být Bohem? A co znamená vyjádření, že se jedná o smlouvu věčnou? Co je na této smlouvě věčného?
Rozhovor na téma čtvrtého úkolu „Věčná smlouva" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a teolog Martin Turčan.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Bible pro dnešek / Noe – smlouva pro všechna budoucí pokolení / 2021 2Q 03

1994 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Jak si vysvětlit to, že nedlouho po pádu do hříchu se celá země zkazila? Noe byl člověk výjimečných kvalit. Znamená to, že naději na záchranu mají pouze lidé jemu podobní? A co znamená Boží vyjádření, že se rozpomene na věčnou smlouvu s veškerým živým tvorstvem?
Rozhovor na téma třetího úkolu „Noe – smlouva pro všechna budoucí pokolení" vedli redaktor HopeTV Jindřich Černohorský a teolog Martin Turčan.

O právě studovaných a připravovaných tématech studia Bible se dozvíte na stránkách SŠ v ČR http://sobotniskola.casd.cz a na Slovensku http://sobotnaskola.casd.sk

zobrazit více

Aktuality

Novoroční bohoslužba HopeTV

23. 12. 2020

Všechny Vás srdečně zveme ke společnému prožití novoroční online bohoslužby HopeTV.
V sobotu 2. ledna začínáme v 9.30 sobotní školou s Oldřichem Svobodou a s možností, abyste se do společné virtuální třídy zapojili i vy. Po dětském příběhu v půl jedenácté se již budeme moci soustředit na novoroční poselství předsedy Česko-Slovenské unie Církve adventistů sedmého dne, bratra Mikuláše Pavlíka.
V této slavnostní bohoslužbě nebudou chybět ani sborové písně a společně s pořady HopeTV by vysílání mělo končit kolem půl jedné.
Budeme se těšit, že přes různá omezení a velké vzdálenosti mezi námi
budeme moci prožít požehnané chvíle první soboty roku 2021.
přečíst více

Modlitební týden 2020 - druhá sobota

14. 11. 2020

V sobotu 14. listopadu od 14 hod. chceme společně ukončit Modlitební týden 2020. Díky online rozhovorům se podělíme o zkušenosti letošního týdne modliteb z celé České i Slovenské republiky.
Online vysíláním bude provázet učitel a teolog Oldřich Svoboda.
přečíst více

Modlitební týden 2020 s HopeTV

3. 11. 2020

Adventisté sedmého dne po celém světě budou prožívat v týdnu od 7. do 14. listopadu tzv. modlitební týden. Pravidelně v tomto čase přemýšlejí nad důležitými tématy Bible a společně se modlí. Letošní téma je o praktickém prožívání křesťanství s názvem „Věrnost v křesťanském životním stylu“.
Mediální centrum církve se rozhodlo podpořit tuto speciální událost online vysíláním internetové televize HopeTV.
V sobotu 7. listopadu ve 14 hod. nás teolog Oldřich Svoboda seznámí s historií „modlitebního týdne“ a zároveň představí výše uvedené téma. Ve vysílání nebudou chybět ani úvodní poselství předsedů unie a sdružení naší církve.

V sobotu 14. listopadu ve 14 hod. se společně - díky online rozhovorům - podělíme o zkušenosti letošního modlitebního týdne z celé České i Slovenské republiky.

Odkaz na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lfw09bFJeB8
Facebook HopeTV https://www.facebook.com/HopeTV/
přečíst více