Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

Právě sledujete: Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

2514 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Tentokrát vás také necháme nahlédnout do zákulisí příprav naší virtuální sobotní školy.
Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. V přímém přenosu se připojíme od 10.45 k vyjímečné bohoslužbě ze sboru Brno - Střední .
Tento brněnský sbor totiž navštíví s duchovním povzbuzením bratr Mikuláš Pavlík, předseda Česko-Slovenské unie CASD, spolu s předsedy všech tří sdružení – bratry Vítem Vurstem, Danielem Dobešem a Františkem Kolesárem.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.
zobrazit více zobrazit méně

Modlitební týden 2020 - první sobota

Modlitební týden 2020 - první sobota

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

Aktuálně o Ukrajině – poděkování Mikuláše Pavlíka

Aktuálně o Ukrajině – poděkování Mikuláše Pavlíka

Další oblíbená videa

Prožijte sobotu s námi 8 (9. května 2020)

2692 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Již poosmé vás zveme ke společné online bohoslužbě.
V sobotu 9. května začínáme v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a pokračujeme interaktivní sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou.
Od 10.30 odvysíláme krátké video ke každoroční "Modlitbě pro Adru" a také proběhne výzva ke společné sbírce.
Nezapomeneme ani na děti s písničkou Pavla Kantora a animovaným příběhem.
Následovat bude bohoslužba ze sboru Znojmo a s kázáním Jana Dymáčka, které bude tlumočeno do znakové řeči.

Vysílání zakončíme pořady z produkce HopeTV.

zobrazit více

18. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • Proudy světla

2599 zhlédnutí

Z pořadu: 18. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2022

Hlavním řečníkem 18. setkání ASI-CS je známý evangelista Doug Batchelor. Nosné téma bude vycházet z motta "proudy světla" (Matouš 5,14-16). Doug patří k nejznámějším "televizním" kazatelům současného adventismu. U nás se stal známým zejména díky knize Nejbohatší poustevník z nakladatelství Advent-Orion.


Jeho kariéra se odvíjela velmi neočekávanými cestami - ačkoliv byl dítětem významné hollywoodské recenzentky a výstředního miliardáře, od 15 let se potýkal s pouliční kriminalitou, drogami a posléze i poustevnickým životem. Po svém obrácení k Ježíši Kristu se však jeho život začal radikálně měnit.


Se svou ženou Karen mají dva dospělé syny, žijí poblíž Sacramenta v Kalifornii a po svém otci má zálibu v letectví. V současnosti je prezidentem známé křesťanské evangelizační streamovací služby Amazing Facts, moderuje TV týdenník Sabbath School Study Hour a rozhlasový program Bible Answer Live.
zobrazit více

Napište nám