Druhý nádech Aničky Krátké

Právě sledujete: Druhý nádech Aničky Krátké

536 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

Tanečnice, sportovkyně, veselá puberťačka ... Měla před sebou život plný dobrodružství a nových zážitků. Stačí vteřina za volantem a všechno je jinak. Teď řeší, jestli se najde někdo na zastávce, kdo ji pomůže nastoupit do tramvaje, jestli je ve škole bezbariérový přístup a zda si ještě někdy zatancuje. Aničce se změnil život, ale se svým pozitivním přístupem boří překážku po překážce.
zobrazit více zobrazit méně

Nesmrtelný Martin Hasík

Nesmrtelný Martin Hasík

Potopený Titanic Pavola Ružičky

Potopený Titanic Pavola Ružičky

Christian Berdahl - Můj příběh

Christian Berdahl - Můj příběh

Další díly

Christian Berdahl - Můj příběh

3810 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

"Pojďte ke mně, všichni, kdo se namáháte a jste obtíženi břemeny, a já vám dám odpočinout." Tímto výrokem z biblického Matoušova evangelia Christian Berdahl charakterizuje svůj životní příběh - drsné a syrové svědectví ze svého dětství přednesl návštěvníkům 11. unijního setkání organizace ASI v listopadu roku 2015 v Bratislavě. Christian Berdahl, zakladatel Shepherd' s Call ministry v USA, se ve svém životě musel vyrovnat s těžkou otázkou, jak může Bůh dopouštět zlo páchané na nevinných a v tomto svědectví popisuje svojí cestu k Bohu a cestu k odpuštění.
zobrazit více

Kornelius Novak - Highway to Heaven

4368 zhlédnutí

Z pořadu: Realita

Evangelista Kornelius Novak vypráví svůj příběh obrácení. Kornelius Novak, člověk, který si sáhl na dno. V dětství nepřijímaný a utiskovaný kolektivem, později městský rváč. Vicemistr Německa v kulturistice, ale i motorkář a barový vyhazovač. Jak získal víru v Boha, osobní vztah s Ním a jak se z něj stal evangelista?
„Bůh se nedívá na to, co jsem udělal, ale dívá se na to, co ze mě může udělat On.“ Kornelius Novak poznal, že Bůh je milosrdný, miluje ho a přesto, co prožíval, vždycky mu chtěl pomoci.
Záznam studentské bohoslužby, kterou pořádala křesťanská studentská organizace INRI road ve sboru CASD v Brně, kde se Kornelius Novak sdílel o svůj životní příběh.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první