Charitativní ADRA běh 2017

Právě sledujete: Charitativní ADRA běh 2017

172 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Pražská Ladronka patřila v neděli 8. října všem nadšeným běžcům, kteří přišli udělat něco pro svou kondici, ale také podpořit suchem zmítané oblasti Etiopie, o jejichž záchranu usiluje humanitární organizace ADRA. Čtvrtý ročník charitativní akce přilákal na dvě stovky sportovců bez rozdílu věku, kterým však primárně nešlo o pomyslnou zlatou medaili, ale především o pomoc dobré věci a naplnění hlavní myšlenky celé akce: „Běžíme pro život, neběžíme o život.“

Více se dozvíte na:
http://www.adrabeh.cz

zobrazit více zobrazit méně

Majstrštyk: Stvoření Adama (18/26)

Majstrštyk: Stvoření Adama (18/26)

Majstrštyk: Stvoření Adama (18/26)

Majstrštyk: Stvoření Adama (18/26)

Bible pro dnešek / Adam a Ježíš / 2017 4Q 06

Bible pro dnešek / Adam a Ježíš / 2017 4Q 06

Další nově nahraná videa

6. Stvoření - JAKO HVĚZDY NA NOČNÍ OBLOZE

177 zhlédnutí

Z pořadu: Jako hvězdy na noční obloze

Série 28 krátkých citátů, které vás provedou Biblí a osvětlí vám cestu životem, udělají vám radost a dodají naději v těžkých dnech.
Použité citáty jsou z knihy Jerryho J. Thomase "Ten, který přichází". Čte Alfred Strejček.

Bůh je Stvořitel všeho a v Písmu podal spolehlivou zprávu o své stvořitelské činnosti. V šesti dnech Pán stvořil nebe i zemi i všechno pozemské tvorstvo a odpočinul sedmého dne onoho prvního týdne. Tak ustanovil sobotu jako trvalý památník svého dokončeného stvořitelského díla. První muž a žena byli učiněni k Božímu obrazu jako vrcholné dílo stvoření. Obdrželi vládu nad světem a zodpovědnost pečovat o něj. Svět byl po dokončeném stvoření velmi dobrý a zvěstoval Boží slávu.

zobrazit více

Bible pro dnešek / Sobota a čas konce / 2023 2Q 08

2688 zhlédnutí

Z pořadu: Bible pro dnešek

Bible pro dnešek / Sobota a čas konce / 2023 2Q 08
zobrazit více

Aktuality

První adventista ve střední Evropě

3. 12. 2017

Prvním adventistou v Československu se stal z kraje 20. století Antonín Šimon, který si nové americké učení přivezl z Německa. Projděme s ním několik zásadních milníků v průběhu stoleté historie adventismu na území střední Evropy a podívejme se na jeho aktuální situaci dnes.


přečíst více

Majstrštyk: Nepřítel seje plevel (22/26)

1. 12. 2017

Majstrštyk je dokumentární série australské televize HopeChannel, která zkoumá některá z nejslavnějších a nejzajímavějších náboženských uměleckých děl. V době, kdy mnozí nemohli číst, bylo umění používáno jako základ pro pochopení Boha.
Obraz "Nepřítel seje plevel" namaloval roku 1865 anglický malíř John Everett Millais. Inspiroval se podobenstvím, kdy Ježíš hovoří o člověku, který zasel přes celé pole pšenici, a potom se stalo něco zvláštního. Když lidé spali, přišel nepřítel, nasel do pšenice plevel a odešel. Dal špatné do dobrého.


přečíst více

Misie adventistů ve světě: Přítel v nouzi

29. 11. 2017

HopeTV.cz vám přináší novou sérii krátkých videodokumentů o misii Církve adventistů sedmého dne a jejích členů. Ve třetím čtvrtletí 2017 uvidíte činnost členů církve v Jihoasijské divizi, která leží mezi Arabským mořem a Bengálským zálivem. Ve videích se řada lidí podělila o to, čím žijí díky své víře v Ježíše Krista.
Někteří evangelisté globální misie momentálně působí v Barmě. Jeden z nich dříve studoval přírodní léčbu, protože věřil, že získané vědomosti použije ve službě. Když se dostal do barmských vesnic, zjistil, že lidé trpí stejně psychickými trápeními jako těmi fyzickými a začal je léčit.


přečíst více