Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

Právě sledujete: Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

2514 zhlédnutí

Z pořadu: Online bohoslužby HopeTV

Začneme již tradičně v 9.15 aktuálním dílem pořadu Bible pro dnešek a budeme pokračovat sobotní školou s teologem Oldřichem Svobodou. Tentokrát vás také necháme nahlédnout do zákulisí příprav naší virtuální sobotní školy.
Od 10.30 jsme připravili program pro děti s písničkou Jindry Černohorského a nezapomeneme ani na animovaný Řetízek příběhů. V přímém přenosu se připojíme od 10.45 k vyjímečné bohoslužbě ze sboru Brno - Střední .
Tento brněnský sbor totiž navštíví s duchovním povzbuzením bratr Mikuláš Pavlík, předseda Česko-Slovenské unie CASD, spolu s předsedy všech tří sdružení – bratry Vítem Vurstem, Danielem Dobešem a Františkem Kolesárem.

Po skončení bohoslužby pokračujeme vysíláním pořadů z produkce HopeTV mimo jiné z projektů Utopie (http://www.utopie.cz), Projekt rodina (http://www.projektrodina.cz) nebo Hledání.
zobrazit více zobrazit méně

Modlitební týden 2020 - první sobota

Modlitební týden 2020 - první sobota

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

Aktuálně o Ukrajině – poděkování Mikuláše Pavlíka

Aktuálně o Ukrajině – poděkování Mikuláše Pavlíka

Další oblíbená videa

Ahoj, námořníci! | Ahoj, ahoj (02/10)

1344 zhlédnutí

Z pořadu: Ahoj, námořníci!

Ahoj, malí námořníci! Vítejte na palubě lodi kapitána Jirky! Spolu s ním, s jeho synkem Matějem a papouškem Karlem zažijete nezapomenutelnou plavbu po moři. Dozvíte se spoustu zajímavých věcí, poznáte nové kamarády a naučíte se s nimi nové písničky. Těšíme se na vás!

Dětský písničkový seriál s kapelou Only His je určen především pro děti ve věku 3–7 let a pro všechny hravé rodiče
zobrazit více

Příběhy Velké noci (5/8) - Velká modlitba

1317 zhlédnutí

Z pořadu: Příběhy Velké noci

Po poslední večeři opustil Ježíš se svými učedníky hradby Jeruzaléma a v noci odešli do dvorce zvaného Getsemane. Tam nocovali, ale Ježíš nespal. Hrůza a zděšení z toho, co přichází, na něj již dopadla v plné síle. V noci vkleče na studené zemi getsemanské zahrady je Ježíš velmi lidský. Právě z pokory, s níž přistupuje ke svému nelehkému úkolu, vyvěrá jeho opravdová velikost.

řečník: Vít Vurst

zobrazit více

Napište nám