18. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • Proudy světla

Právě sledujete: 18. unijní setkání ASI-CS • Strážovice • 3/3 sobota - odpolední program • Proudy světla

2599 zhlédnutí

Z pořadu: 18. unijní setkání ASI-CS Strážovice 2022

Hlavním řečníkem 18. setkání ASI-CS je známý evangelista Doug Batchelor. Nosné téma bude vycházet z motta "proudy světla" (Matouš 5,14-16). Doug patří k nejznámějším "televizním" kazatelům současného adventismu. U nás se stal známým zejména díky knize Nejbohatší poustevník z nakladatelství Advent-Orion.


Jeho kariéra se odvíjela velmi neočekávanými cestami - ačkoliv byl dítětem významné hollywoodské recenzentky a výstředního miliardáře, od 15 let se potýkal s pouliční kriminalitou, drogami a posléze i poustevnickým životem. Po svém obrácení k Ježíši Kristu se však jeho život začal radikálně měnit.


Se svou ženou Karen mají dva dospělé syny, žijí poblíž Sacramenta v Kalifornii a po svém otci má zálibu v letectví. V současnosti je prezidentem známé křesťanské evangelizační streamovací služby Amazing Facts, moderuje TV týdenník Sabbath School Study Hour a rozhlasový program Bible Answer Live.
zobrazit více zobrazit méně

Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

Prožijte sobotu s námi 15 (27. června 2020)

Modlitební týden 2020 - první sobota

Modlitební týden 2020 - první sobota

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

14. unijní setkání ASI-CS • Olomouc • 1/4 pátek - večerní program

Další oblíbená videa

Otcové jsou důležití: Pavel Raus / Webináře NTM 2021

1304 zhlédnutí

Z pořadu: O manželství a dětech (Národní týden manželství 2021)

Patnáctý ročník Národního týdne manželství (NTM), který se bude v České republice konat opět ve valentýnském týdnu od 8. do 14. 2. 2021, proběhne i přes omezení daná epidemií Covid-19. V rámci NTM se budou konat desítky online akcí a webinářů pro manželské páry. Záštitu nad letošním ročníkem převzal senátor David Smoljak.

Epidemie zastavila v naší zemi mnoho věcí. Pro mnoho manželství ale paradoxně přinesla mnohem intenzivnější čas spolu. Někteří čas navíc uvítali, pro jiné přinesl více stresu, prohloubení problémů nebo dokonce rozchod. Právě proto, že žijeme v náročné době, je dobré přemýšlet, jak své manželství chránit.

Více informací o kampani a akcích je možné nalézt na stránkách http://www.tydenmanzelstvi.cz a
http://www.facebook.com/tydenmanzelstvi
zobrazit více

Zprávy z GK 2022 #4 (čtvrtek 9. 6. 2022 | The 61st General Conference Session)

1171 zhlédnutí

Z pořadu: Generální konference 2022

Co prožili naši čeští a slovenští zástupci na Generální konferenci adventistů v americkém městě St. Louis ve čtvrtek? O své postřehy se s námi podělí v nové reportáži Daniel Márföldi, tajemník Slovenského sdružení Církve adventistů sedmého dne.
zobrazit více

Napište nám