ADRAnalin - jak dobít energii?

Právě sledujete: ADRAnalin - jak dobít energii?

299 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Šestice dárců a dobrovolníků vás přesvědčí o tom, že pomáhat je ADRAnalin!
Více na www.adranalin.cz

zobrazit více zobrazit méně

Charitativní ADRA běh 2017

Charitativní ADRA běh 2017

10 let Ceny Michala Velíška

10 let Ceny Michala Velíška

Charitativní ADRA běh 2016

Charitativní ADRA běh 2016

Další díly

ADRA news - říjen 2012

21775 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Říjnové ADRA news přináší rozhovor s novinářkou Magdalénou Sodomkovou, která navštívila Barmu spolu s projektovou manažerkou ADRA Monikou Šikulovou. Magdaléna Sodomková vypráví o nesnadné situaci Barmánců, setkání s disidentkou Su Ťij a projektech, která ADRA v Barmě realizuje.

Více se o působení humanitární organizace ADRA v Barmě dozvíte zde.
zobrazit více

ADRA news – speciál

21265 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Druhou zářijovou středu se v Rezidenci primátora hlavního města Prahy konal slavnostní křest kalendáře, který vyslala do světa humanitární organizace ADRA. Kalendář nabídl fotky 12 známých maminek s jejich ratolestmi, které nafotil světově uznávaný fotograf Robert Vano.

Samotný křest provázela dražba, jejíž výtěžek 82.000 korun poputuje na jeden z dlouho trvajících projektů české Adry, tedy na projekt BanglaKids - konkrétně na podporu slumových škol v Bangladéši. Školy nyní navštěvuje 650 dětí, kterým získané znalosti otevřou dveře k lepší budoucnosti.

Stolní kalendář lze pořídit za 199 Kč, což je částka, která stačí na pokrytí nákladů spojených s dvouměsíční docházkou  jednoho dítěte do školy v Bangladéši. Kalendář si lze objednat na internetové adrese http://kalendar.adra.cz. Celá akce se nesla v duchu citátu Imanuela Kanta, který řekl: "Čím více máme lásky, tím lehčeji projdeme světem."
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první