ADRAnalin - jak dobít energii?

Právě sledujete: ADRAnalin - jak dobít energii?

299 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Šestice dárců a dobrovolníků vás přesvědčí o tom, že pomáhat je ADRAnalin!
Více na www.adranalin.cz

zobrazit více zobrazit méně

Charitativní ADRA běh 2017

Charitativní ADRA běh 2017

10 let Ceny Michala Velíška

10 let Ceny Michala Velíška

Charitativní ADRA běh 2016

Charitativní ADRA běh 2016

Další díly

ADRA news - o pomoci obětem domácího násilí v ČR i Gruzii

21492 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

ADRA poradna pro oběti domácího násilí a trestné činnosti v Hradci Králové letos slaví 10. výročí od svého vzniku. Adra News přináší rozhovor s Mgr. Miroslavem Bubeníkem, B.Th., vedoucím ADRA poradny a Nino Chikhladze z Georgian Young Lawyers Association, která působí v této oblasti v Gruzii.

ADRA poradna pro oběti domácího násilí a trestné činnosti v Hradci Králové zahájila zkušební provoz v roce 2003. V počátcích se věnovala pouze přímým obětem domácího násilí, jimž nabízela bezplatné právní poradenství, psychologickou a socio-terapeutickou pomoc. Nyní zde funguje také Dětské krizové centrum a realizuje se i resocializační program pro pachatele domácího násilí.

Odborníci z ADRA poradny v Hradci Králové své zkušenosti a znalosti přenášejí také do zahraničí. V současnosti se jako školitelé podílí na projektu v Gruzii, jehož cílem je zvýšení ochrany práv obětí domácího násilí. ADRA zde proto organizuje školení pro pracovníky neziskových organizací, policisty, soudce i zástupce samosprávy. Více se o Poradně v Hradci Králové můžete dočíst na stránkách ADRA.
zobrazit více

ADRA news - prosinec 2012

21693 zhlédnutí

Z pořadu: ADRA

Přesně v den svých 20. narozenin zahájila ADRA kampaň na podporu dárcovského programu Mince denně. Patronem kampaně se stal herec a moderátor Petr Vacek. ADRA v rámci kampaně navázala spolupráci také se samotným Studiem Ypsilon, kde Petr Vacek hraje. Právě v tomto divadle se natáčely poslední ADRA news v roce 2012. O programu Mince denně i o dárování a pomoci obecně si společně povídali právě Petr Vacek a Jan Bárta, výkonný ředitel ADRA. Více informací jak může i jedna mince denně zlepšit či přímo zachránit lidský život, najdete na stránkách projektu: www.mincedenne.cz.
zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první