Zdraví jako součást plánu

Právě sledujete: Zdraví jako součást plánu

2691 zhlédnutí

Z pořadu: Zdraví jako součást plánu

Úžasná důmyslnost fungování vesmíru a schopnost Země chránit a rozvíjet život jsou pro vědce a kosmology neustálou výzvou k zamyšlení. "Když se podívám na sluneční soustavu, vidím Zemi v té pravé vzdálenosti od slunce, aby přijímala optimální množství tepla a světla," řekl již před 3 stoletími Isaac Newton.
Faktory, které umožňují lidský život na naší planetě, se však neomezují pouze na správnou teplotu nebo přítomnost vody. Celé životní prostředí, rostliny, živočichové a jejich vzájemné společenství jsou pro člověka nepostradatelné. Byly Bohem navrženy tak, aby odpovídaly lidským potřebám, jak nám o tom podávají zprávu první kapitoly Biblické knihy Genesis.

V dokumentárním filmu "Zdraví jako součást plánu" je nám představena biblická realita stvoření Země a Boží záměr se všemi stvořenými bytostmi, který dalece přesahuje život člověka i lidskou představivost...
Dokument vyrobilo Oddělení zdraví Inter-Evropské divize Církve adventistů sedmého dne ve spolupráci s evropskou divizí Geoscience Research Institute.

zobrazit více zobrazit méně

Zdraví jako součást plánu: TRAILER

Zdraví jako součást plánu: TRAILER

Další díly

Zdraví jako součást plánu: TRAILER

368 zhlédnutí

Z pořadu: Zdraví jako součást plánu

Celoživotní zdraví a rozvoj není dílem náhody. Naše spokojenost je závislá na kombinaci fyzických, duševních, emocionálních, sociálních a duchovních faktorů. Odkud tyto faktory pochází? Jak naše zdraví souvisí s jedinečným plánem a smyslem života?
Zdraví jako součást plánu je nový dokument Církve adventistů sedmého dne.
Již brzy, 15. května 2021

zobrazit více

Odebírejte nová videa jako první